Guider om kreditkort

Allakreditkort.com har sammanställt som bästa guiderna för dig som vill skaffa ett kreditkort!

Vilka kreditkort är lättast att få?

Vilka kreditkort är lättast att få - och varför? I denna guide sammanfattar vi dom kreditkort som är lättast att få, och berättar även vad du kan göra för att förbättra möjligheterna att få ett kreditkort som du ansökt eller planerar att ansöka om.

Kreditkort med betalningsanmärkning - går det?

Är det möjligt att få ett kreditkort trots att man har en aktiv betalningsanmärkning? Det är i regel svårt, för att inte säga omöjligt, att bli beviljad ett kreditkort när man har en aktiv betalningsanmärkning hos Kronofogden. Det finns dock en del tips som vi gärna delar med oss av, och har summerat i denna guide.

Vad är ett kreditkort?

Vad är egentligen ett kreditkort? Vilket är syftet - och hur ser fördelarna respektive nackdelarna ut med att ha eller att skaffa ett kreditkort? I denna artikel går vi igenom alla detaljer kring vad ett kreditkort är, vad det kostar och varför du ska skaffa - eller avstå.

Vad är ett extrakort och hur fungerar det?

Vad är egentligen ett extrakort, hur mycket kostar det och går det att få tag på gratis? Det finns flera leverantörer som erbjuder kreditkort och extrakort som ett komplement. Vi går i denna artikel igenom alla detaljer du behöver veta kring extrakort innan du skaffar ett.

Kan man betala räkningar med ett kreditkort?

Shoppar du online mycket eller har helt enkelt en hel del räkningar att hinna med varje månad? Då kan ett kreditkort som låter dig använda det för räkningar vara perfekt för dig. Se vår guide för hur man skaffar ett kort som funkar på räkningar.

Vilka kort man få som student?

Är du en student som behöver få ett kreditkort accepterat? Lugn bara lugn - vi har gjort en kompett guide för hur du som student kan ansöka om ett kreditkort - och vilka som sannolikt kommer acceptera dig.

Kan man få kreditkort utan jobb eller inkomst?

Är du i behov av ett kreditkort men inte har något jobb? Vi hjälper dig att hitta ett kort som med lite arbete kan godkänna din ansökan trots att du inte har inkomst i dess vanliga former.

Hur skaffar man ett kreditkort?

Hur skaffar man egentligen ett kreditkort? Vad ska man tänka på, vilka saker ska man se upp för och vilket är egentligen det bästa kortet för dig? Vi reder ut!

Är du sugen på att lära dig mer om kreditkort innan du skaffar ett kort, eller innan du byter från ena leverantören av kreditkort till den andra? Då har du kommit helt rätt. Vi på Allakreditkort.com har sammanställt och skapat dom bästa guiderna 2021 för dig som är sugen på eller går i tankarna kring att skaffa ett kreditkort. Hos oss kan du jämföra alla kreditkort, men också ta del av nyheter inom kreditkortsbranschen samt läsa dom guider som våra talangfulla skribenter har förberett för dig som läsare. Om du under läsningens gång har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på [email protected] så lovar vi att återkomma så snart vi kan.