Bonuskort

Stor guide över alla bonuskort 2021

Nu för tiden kryllar det av kreditkort som erbjuder en hög bonus på dina köp eller cashback när du genomför vissa transaktioner - så kallade bonuskort. Vi har i denna lista jämfört alla bonuskort som finns i Sverige under 2021 och sammanställt dessa i listan nedan. Du finner allt från renodlade bonuskort till kreditkort med en mindre bonus på vissa köp, men även några klassiska kreditkort med hög cashback.

Bank Norwegian cashback

Bank Norwegian

 • Hög bonus.
 • 0 kr årsavgift.
 • Räntefria köp i 45 dagar.
 • 19,99% kreditränta.

okq8 bonuskort

OKQ8 Visa kreditkort

 • Kredit på upp till 100.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Räntefria köp i 30 dagar med bonus.
 • 15,57 - 16,91% kreditränta.

Komplett bank bonus

Komplett Bank

 • 0 kr i årsavgift.
 • Hög bonus.
 • Upp till 50 dagars räntefri kredit.
 • Ränta från 21,40%.

Kreditkort med hög bonus

Att hitta ett kreditkort som erbjuder en hög bonus, samtidigt som antagningskraven är pragmatiska och räntan är låg så att gemene man kan ha råd att skaffa kortet behöver inte vara så svårt som man ofta kan tro. Allt handlar om att jämföra alla kort som finns på marknaden, vilket även är vår roll. Det finns många kreditkort med hög bonus ute på marknaden vare sig du söker ett bonuskort som ger dig en bra ersättning när du bokar resor eller när du handlar i mataffären eller handlar julklappar till familjen på internet. Själva anledningen till att hitta och skaffa ett kreditkort med hög bonus är att antingen hitta ett smart sätt att spara in lite pengar på, eller helt enkelt bara ta del av dom allra bästa förmånerna som kommer med ett bonuskort.

Bästa kortet med bonus 2021

bonuskort

Om du söker det bästa bonuskortet under 2021 så kräver det att du är beredd att sätta din tilltro till oss på Allakreditkort.com - vi är en opartisk jämförelsetjänst men allt är alltid individuellt, inte minst när det handlar om att jämföra tjänster, produkter och förmåner. Vi har testat alla kreditkort som erbjuder bonus, cashback och andra typer av förmåner sedan 2016 och har i år undet 2021 utsett Bank Norwegian som det bästa kortet med högst bonus för dig som privatperson som uppskattar en hög bonus i kombination med en trygghet i dom köp som du genomför på en vardaglig basis. Med ovanstående kreditkort kan du dels använda dina bonuspoäng för att finansiera resor - likväl inrikes som utrikes - samtidigt som du får bonus och cashback på alla köp som du genomför med kreditkortet. Kortet är alltså ett heltäckande bonuskort som gör att du sparar och tjänar pengar i ditt vardagliga bruk online och i fysisk butik.

Vad är ett bonuskort?

Ett kreditkort som har bonus kallas i regel för ett bonuskort eller något slarvigare för kreditkort med cashback. Bonuskort är dock vanligast i folkmun. Ett bonuskort är ett typ av kort som ger dig återbäring eller någon typ av belöning för dom köp som du genomför med kortet. Nästan alla kreditkort i dagsläget har någon typ av bonus eller cashback, men det finns flera kort ute på marknaden som tydligt sticker ut - det är också därför vi har skapat denna guide och jämförelse av alla bonuskort som finns ute på marknaden under 2021. Ett bonuskort är vanligt förknippat med, eller går hand i hand med, ett resekort eller ett matkort då även dessa typer av kort ger dig någon form av återbäring genom dom köp som du genomför fysiskt i butik eller när du handlar online. Ett renodlat bonuskort är ett kreditkort som ger dig bonus när du flyger, bokar hotellnätter eller när du handlar online alternativt i en fysisk butik. När det handlar om bonus på allmänna köp, vilket också kallas för just cashback, så brukar denna bonus ligga på någonstans mellan 0,5 - 1,5% per genomfört köp. Om du däremot söker ett kort som erbjuder hög bonus / cashback när du flyger så rekommenderar vi att du tar en titt på ett kreditkort från Bank Norwegian då detta kort kan passa dig bättre än ett renodlat bonuskort.

Olika typer av bonus

När det kommer till kreditkort med bonus så finns det en del olika aspekter på det. Det finns dels dom typer av kort som jämförs i listan ovan som är heltäckande och allmänna kreditkort med bonus - alltså så kallade bonuskort - men det finns också mer nischade typer av kort att skaffa om du vill ha en bra bonus på dina köp. Om du reser eller transporterar dig mycket med bil föreslår vi att du kollar in ett bensinkort exempelvis. Den allra vanligaste typen av bonus som man får med ett bonuskort är poäng som går att använda hos företaget som tillhandahåller ditt kort, men också cashback i form av kapital som du kan använda med ditt kort, likt ett vanlig debetkort.

Bonuskort utan årsavgift

En av dom mest uppenbara anledningarna till att skaffa ett riktigt bra bonuskort att alltid ha i plånboken både i Sverige och när du reser utomlands är att du vill spara pengar på ett eller annat sätt. Varför skulle du då vara beredd att betala varje år för att få ett sådant typ av kort? Det skulle på alla sätt och vis gå emot den princip som gjorde att du valde att skaffa bonuskortet från första början. Vi rekommenderar därför starkt att du väljer ett bonuskort som inte har några typer av fasta kostnader, exempelvis en årsavgift som debiteras vid respektive årsskifte. Ett av våra favoritkort som vi jämför är Remember Flex som är helt fritt från årsavgifter och som flera av oss på Allakreditkort.com använt i många år nu. Tack vare en riktigt smidig mobilapplikation kan du med detta kort hålla koll på dina utgifter samtidigt som du i vissa fall kan få en bonus på dom köp som du genomför med kortet.