Kreditkort som är lätt att få

Om du söker efter ett kreditkort som är lätt att få så behöver du fokusera på ett kreditkort som antingen går att ansöka om som inte kräver en kreditkoll hos Upplysningscentralen, även känt som ett kreditkort utan UC, eller helt enkelt välja ett kreditkort som inte har lika höga krav på inkomst eller betalningsanmärkningar som vissa kort kan ha. Kreditkort som är lätta att få finns det gott om, och i listan nedanför summeras några kreditkort som du kan ansöka om med några få klick.

kreditkort utan jobb

Bank Norwegian kreditkort

  • Kredit på upp till 100.000 kronor.
  • 0 kr årsavgift.
  • Räntefria köp i 45 dagar.
  • 19,99% kreditränta.

Så ansöker du lättast om ett kreditkort

Om du vill ansöka om ett kreditkort så gör du det enkelt direkt på internet, och får svar inom något dygn. När du har sammanställt din ansökan så återkommer företaget med ett besked - varpå kreditkortet skickas till dig om beskedet är positivt.

  1. Välj det kreditkort som du upplever passar dig bäst.
  2. Besök företagets hemsida och fyll i formuläret.
  3. Ansök om kreditkortet direkt på deras webbplats.
  4. Vänta 1-2 arbetsdagar tills dess att du fått besked.
  5. Inom ett par dagar så landar kreditkortet i din brevlåda.
Ett kreditkort som är lätt att få är bland annat kreditkortet från Bank Norwegian, vars deras krav bland annat är att du inte ska vara arbetslös, bo i Sverige, inte ha några betalningsanmärkningar och givetvis vara minst 18 år fyllda. Dessa enkla krav gör att det är förhållandevis enkelt att få ett kreditkort från Bank Norwegian.

Kreditkort som är enkla att få kommer med flera fördelar

kreditkort lätt att få

Om du har ett behov av att kunna handla på kredit och betala vid ett senare tillfälle så är kreditkort ett bra alternativ. Detsamma gäller om du är ute efter dom många fördelar som ett kreditkort kommer med, där bonuskort och matkort är dom avsevärt populäraste alternativen. Alla kreditkort har inte bonusar eller fördelar, utan vissa kreditkort erbjuder dig kort och gott bara att handla på kredit - inte minst kreditkort som är lätta att få som konsument. Ett vanligt alternativ till en tillfällig utgift är att istället ta ett lån, vilket du kan göra om du vänder dig till exempelvis www.alltomprivatlan.se som summerar, jämför och presenterar dom lån som passar just dig bäst.

Detta kan du göra för att lättare få kreditkort

För att höja dina chanser att lättare få kreditkort nu eller i framtiden så finns det ett par olika åtgärder som du kan vidta. Det viktigaste för företagen som tillhandahåller kreditkort, och som i slutändan avgör huruvida du får ett kreditkort eller inte, är att du har en god återbetalningsförmåga, god ekonomi och är fri från betalningsanmärkningar. Det betyder att om du inte har ett jobb, men ändå vill ha ett kreditkort, så kan det bli tufft. Det är inte omöjligt att få kreditkort utan jobb - men det är som sagt utmanande. Om du vill få det lättare att få ett kreditkort så rekommenderar vi att du gör vad du kan för att öka dina inkomster samt undviker att ta lån eller dra på dig betalningsanmärkningar. Om det däremot är för sent, och du redan har exempelvis en betalningsanmärkning så rekommenderar vi att du tar en kontakt med det företag som du vill ha ett kreditkort hos - och berätta om din situation för dom. Detta är ingen garanti för att du får ett kreditkort direkt, men det kan öka dina chanser att lättare få ett kort.