Gratis kreditkort

Söker du ett gratis kreditkort? Hur många gånger har du inte fått höra ”ingenting är gratis!” i livet? Hade man fått en krona för varje gång man hört det hade man varit rik. Skämt åsido, det finns dock något så fantastiskt som gratis kreditkort som är helt gratis, i varje fall om man sköter det på rätt sätt. Du kanske tänker ”mm eller hur…!” nu men då ska vi motbevisa dig. Nog för att man ofta drar öronen åt sig när någon säger att något är gratis och mycket sällan är det ju sällan det, framförallt just när det gäller gratis kreditkort. Genast tänker man att det finns dolda avgifter eller något som gör att det inte blir helt kostnadsfritt. Så är det även här, om du inte sköter dina betalningar så blir det såklart räntor på krediten som du utnyttjar och då blir det inte längre kostnadsfritt på totalen men själva kortet i sig är kostnadsfritt.

Jämför gratis kreditkort

Remember Flex
Läs mer om kortet
Bank Norwegian
Läs mer om kortet
Marginalen Traveller
Läs mer om kortet
Komplett Bank Mastercard
Läs mer om kortet

Det finns såklart kreditkort som kostar också, vissa kan vara prisvärda men då förutsätts det att man handlar för hutlösa summor vilket inte gynnar genomsnittskunden, varför vi rekommenderar att du skaffar ett gratis kreditkort istället så du slipper tänka på avgifter och sådant utan kan njuta av ett kostnadsfritt kreditkort!

Gratis kreditkort som jobbar för dig!

Många är rädda för att skaffa kreditkort medan andra har hur många som helst, av inte alltid rätt anledningar. Rätt anledningar menar vi är för att få rabatter och erbjudanden på saker som du ändå hade tänkt köpa. Det vi menar är att planerar du noga och nyttjar gratis kreditkort på rätt sätt så det de facto blir kostnadsfritt, då finns det inget annat än fördelar att hämta för dig som kund till kreditkortsbolaget. Som vi har skrivit på sidan finns det otaliga kreditkort och mängder med lojalitetsprogram, bonussystem och cashbacks och rabatter man får tillbaka för varje inköp man gör.

Gratis kreditkort

Varför ska du ha ett kreditkort undrar du – oavsett om det är gratis eller inte - men då ska vi hjälpa dig med det. Säkerligen gör du massor av inköp varje månad, inte minst mat och kanske kläder till barnen, eller har du en hobby som kostar pengar där du behöver köpa saker kontinuerligt, eller kanske älskar du att laga mat och köpa nya köksprylar, ny elektronik eller vad det nu kan tänkas vara, bensin till bilen? Detta är inköp du hade gjort oavsett om du hade ett gratis kreditkort eller inte. Så vad hindrar dig då från att ha just ett gratis kreditkort, göra dina ändå nödvändiga inköp på kreditkortet och sedan betala fakturan varje månad, precis som om du handlade med ditt vanliga bankkort, och på det sättet får du alla förmåner man får av att ha ett gratis kreditkort och dessutom är det då helt kostnadsfritt. Detta innebär alltså att du får rabatter, poäng och cashbacks på alla köp du gör, till ingen extra kostnad, förutsatt att du betalar fakturan varje gång den kommer och inte nyttjar hela krediten om du inte har råd att betala den i slutet på varje fakturaperiod. Detta för att undvika räntorna som läggs på din faktura om du inte betalar fakturan. Därför rekommenderar vi alltid att man nyttjar kortet ansvarsfullt och inte handlar för mer pengar än vad man kan betala samt att man inte låter räntan rulla.

Exempel på gratis kreditkort som vi har skrivit om tidigare är Remember Flex kreditkort, Norwegian kreditkort och Marginalen Traveller kreditkort bland andra. Det finns många att välja på och bara du vet vilket som passar dig bäst utifrån dina behov, var och vad du handlar samt vad du vill ha tillbaka på varje köp du gör. Gillar du att resa ska du ha ett som ger dig rabatt på flygresor och som ger dig poäng som kan omvandlas till resor över hela världen. Gillar du elektronik rekommenderar vi istället Komplett Bank Mastercard eller Ecster-kortet som ditt kostnadsfria kreditkort så du får extrapoäng för alla inköp du gör av elektronik på Komplett. Oavsett vilket kreditkortsföretag som du väljer att skaffa ditt kostnadsfria kreditkort hos får du kostnadsfria rabatter, erbjudanden och extra försäkringar på saker som du ändå hade köpt.

Istället för att gynna de stora fakturaföretagen, ingen nämnd ingen glömd, så kan du sluta med det och se till att gynna dig själv, din familj och dina intressen genom att skaffa ett gratis kreditkort redan idag! Det finns massor att välja på som du kan ansöka om via oss här på sidan!

Remember Flex
Läs mer om kortet
Bank Norwegian
Läs mer om kortet
Marginalen Traveller
Läs mer om kortet
Komplett Bank Mastercard
Läs mer om kortet

Fördelar med gratis kreditkort

Utöver att det ska vara ett gratis kreditkort som verkligen är just gratis, så länge du betalar fakturan i tid och inte låter fakturan bli obetald så du får ränta, kommer det gynna dig. Vissa använder kreditkort som inte ger någonting tillbaka, det är också något vi rekommenderar att du inte gör, istället ska du såklart få rabatt/bonus och poäng för alla köp som du gör, det är hela fördelen med ett kreditkort som är gratis - att du får tillbaka på alla pengar du handlar för vilket bidrar till den positiva effekten det innebär att ha ett gratis kreditkort.

Fakturor kontra gratis kreditkort

Gratis kort

Handlar du ofta på faktura? Det är exakt samma sak som att handla med kreditkort, bara att du inte får någonting tillbaka. Vi har själva kreditkort och rekommenderar att man har ett, även om man inte vill nyttja det till alla inköp dagligen så kan man utnyttja det istället för när man ska handla på faktura som vi skrev ovanför, beroende på när du handlar får du då upp till 50-60 betalningsdagar medan en faktura i regel har 14-30 dagar. Även där har du en stor fördel, dessutom slipper du fakturaavgifter som man ibland får som kan vara allt från 19-49 kronor. Dessutom får du allt samlat på en faktura och många kreditkortsbolag ersätter dig även om det visar sig att du handlat av ett blufföretag, vilket i sig är en trygghet, utöver alla andra försäkringar som ingår i ett gratis kreditkort.

Vänta inte längre, utan se till att ansöka om ett kreditkort som är gratis redan idag och se till att du får alla fördelar och får tillbaka på alla inköp du gör, vilket ger dig mer för dina pengar! Ansök redan idag!