Remember Flex kreditkort

Ingen vill känna sig bunden, varesig det gäller ränta för bolån, bindningstid på telekomabonnemang eller när det kommer till övriga finanser inte minst när det kommer till kreditkort. Gillar du flexibilitet och smidighet, vill du ha enkel koll på dina transaktioner och rabatter som du har tjänat genom att betala med ditt kreditkort? Remember Flex är ditt kort!

Remember Flex kreditkort

Re:member Flex kreditkort

 • Kredit på upp till 100.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Räntefria köp i 56 dagar.
 • 9,74 - 24,74% kreditränta.

Med Remember Flex får du ett flexibelt kreditkort utan några som helst årsavgifter och ger dig en låg ränta. Med Remember Flex slipper du de bindande årsavgifter som många andra kreditkort har men du får också upp till 8 veckors räntefri kredit och möjlighet att samla bonus med förmånsprogrammet re:member reward kan du samla bonus i upp till 300 webbutiker. Som om inte det vore nog får du även en kompletterande reseförsäkring och avbeställningsskydd utan extra kostnad. För dig som värdesätter rörlighet, smidighet och bra rabatter för onlinehandel med stort kreditutrymme till låga räntor och inga årsavgifter är Remember Flex kreditkortet för dig!

Krediten som erbjuds med Remember Flex

Ibland saknas det pengar på kontot, men du vet att det kommer in mer pengar inom en snart framtid i form av lön – men du behöver köpa något nu. Kanske har kylskåpet gått sönder, torktumlar eller spisen? Den första snön faller på marken och sommardäcken från förra året har förbrukats och är inte längre säkra. Har balkongen på huset gått sönder men ni vill nyttja den fina utsikten ni har? Kanske har bilen havererat av någon annan anledning? Vad gör du då? Oroa dig inte. Med Remeber Flex får du en kredit på upp till 100 000 kronor som du kan nyttja för sådana här tillfällen, samt för alla andra månatliga inköp du gör, handlar du dessutom i någon av de 300 webbutiker som finns samlar du också bonus och får rabatter på dina inköp via Remember Flex förmånliga förmånsprogram.

Det finns många anledningar att ha ett Remember Flex kreditkort, men väldigt få om ens några att inte ha ett. Gillar du rabatter? Gillar du bra reseförsäkringar? Gillar du kreditkort utan årsavgifter? Då låter det som Remember Flex är för dig! Du handlar dessutom med räntefri kredit på upp till 55 dagar. Vänta inte längre utan ansök redan idag och börja ta del av de många förmånliga rabatter som erbjuds alla som har ett Remember Flex kreditkort för att förenkla din vardag!

Du får upp till 8 veckor räntefri kredit med ditt Remember Flex och du slipper dessutom betala tråkiga årsavgifter bara för att ens få ha ditt Remember Flex, eftersom detta kreditkortet är helt utan årsavgifter. Du har dessutom 0 kronor i avi-avgift med e-faktura, på så sätt minimerar du dina kostnader, du riskerar aldrig att missa en faktura och på så sätt dra på dig ränta på grund av dröjsmål eftersom du alltid har din faktura i appen – perfekt! Skulle du inte betala av skulden på en gång som du har i kredit på ditt Remember Flex kreditkort återbetalar du den månadsvis om 3 % men lägst 200 kronor. Behöver du ta ut pengar utgår en avgift för det om 3% av uttaget belopp men lägst 35 kronor per uttag.

Vad väntar du på, vill du också ha en stabil kredit att luta dig mot när det blåser hårt i plånbken och finanserna strular och ovanpå det en aldrig sinande ström av rabatter i din ficka – teckna dig idag för ett Remember Flex och spara pengar redan idag!

Skaffa kreditkort hos Remember Flex

Sugen på ett kreditkort hos Remember Flex? Ansökan tar 1 minut!

Reseförsäkring ingår i Remember Flex

Visst är det kul att resa för att uppleva nya kulturer, ny mat och nya spännande platser! Men även där finns verkligheten närvarande och då gäller det att du är försäkrad för att inte förstöra semestern! Med Remember Flex får du en reseförsäkring när du köper resor med ditt Remember Flex kreditkort. Köper du din resa med Remember Flex kan du således vara lugn, slappna av och njuta till fullo av din resa, eftersom en kompletterande reseförsäkring ingår i kreditkortet. Bland annat omfattas avbeställningsskydd, ersättning vid missat anslutningsflyg, ersättning för bagageförsening vid utlandsresa och kapitalbelopp vid olycksfall. Skulle du missa ditt anslutningsflyg kan du således söka ersättning för att du behöver köpa nya flygbiljetter, eller för att du behöver skaffa en hyrbil men också om ditt bagage skulle försvinna på resans väg och du står där i ett främmande land utan alla dina kläder.

Detta är bara några av alla de skador som ersätts med den kompletterande reseförsäkringen som ingår och följer med ditt Remember Flex kreditkort så länge som du betalar resan med kreditkortet. Till och med ID-stöld omfattas, som lär bli ett vanligare och vanligare problem med all teknik som vi har idag.

Reseförsäkringen gäller i upp till 60 dagar och gäller från det att du lämnar hemmet eller från den plats där resan börjar så länge som resan påbörjas i Norden och gäller fram tills du kommer hem, förutsatt att du inte har varit utomlands längre än 60 dagar. Familjemedlemmar så som make/maka/registrerad partner samt kortinnehavarens egna och kortinnehavarens partners hemmavarande barn som är under 23 år gamla omfattas. Du behöver således inte tänka på vad som gäller i samtidens olika familjekonstellationer. När man är på resande fot är kanske en av de tillfällen som man absolut vill känna sig säker och trygg om något skulle hända, det kan du göra med Remember Flex kreditkortet.

Remember Flex bonus

Re:member Flex kreditkort

 • Kredit på upp till 100.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Räntefria köp i 56 dagar.
 • 9,74 - 24,74% kreditränta.

Betalningsfria månader och räntefri delbetalning

Remember Flex ger dig som kortinnehavare möjlighet att delbetala och ha betalningsfria månader. Om du en månad finner att din ekonomi inte riktigt är vad den borde vara på grund av någon oväntad utgift eller annat som behöver betalas, kan du välja att utnyttja din betalningsfria månad och betala nästa månad istället, på så sätt skapar du flexibilitet i din ekonomi och kan skapa ett ekonomiskt utrymme som är svårt att få utan Remember Flex. Du får två betalningsfria månader varje år och det krävs att du inte har haft någon betalningsanmärkning någon av de senaste tre månaderna för att beviljas dessa betalningsfria månader.

Remember Flex gör därmed skäl för sitt namn och erbjuder dig en verkligt flexibel ekonomisk lösning till låga räntor där det annars är lätt att trampa snett, men med Remember Flex i handen lyser vägen och du vet vad du får. Ett flexiblet och tryggt kreditkort som du kan lita på, oavsett om du vill handla varor med rabatt eller om du är ute på resande fot. Dessutom slipper du årsavgifter. Vad väntar du på? Ansök om Remember Flex kreditkortet redan idag.

Rabatter med förmånsprogrammet hos Remember

Vem gillar inte rea, höst-rea, vinterrea, mellandagsrea, vårrea och sommarrea. Reorna är många idag, men med Remember Flex tar de aldrig slut. Det är som att du har en personlig rea med dig i fickan var du än går. Behöver du något finns det säkerligen i någon av de 300 webbutiker som du får rabatter i via Remember Flex – obegränsat med rea? Ja, nära på! Studenter får ofta upp till 10-15 % rabatter i en mängd olika butiker, men med Remember Flex får du alltid rabatt på upp till 25% i mängder av butiker. De webbutiker som omfattas av förmånsprogrammet re:member reward och lämnar rabatter på dina köp är bland andra Adlibris: perfekt för sommarböckerna du ska läsa under semestern, eller boken till den avlägsna släktingens födelsedag.

remember flex ränta

Du kan köpa barnens TV-spel via CDON med upp till 8 % rabatt, på så sätt blir det mer till barnen och mer till dig – win win! Du kan köpa hotellvistelsen med rabatt via booking.com eller Hotels, eller medicinen på apoteket med rabatt. Gillar du att träna och sporta men tycker det är trist att betala fullpris för nya träningskläder? Perfekt – med Remember Flex får du mängder av rabatter i olika butiker som erbjuder sportkläder. Vad sägs om rabatt på alla dina köp på Gymgrossisten och Sportamore. CDON har även de massor av träningskläder med rabatt via sina samarbetspartners. Andra butiker som bland annat ingår i förmånsprogrammet och lämnar rabatter är Matsmart, Lyko och Åhlens. Uralet är stort och rabatterna många. Som du märker, oavsett vad du behöver kan du köpa det med rabatt via ditt Remember Flex kreditkort. Mängder av rabatter - at the end of your fingertips - ett enkelt klick bort!

Du loggar enkelt in i Re:member Reward-portalen med kortuppgifterna på ditt Remember Flex och får snabbt en översikt över vilka butiker som ingår i programmet och vilka rabatter de erbjuder. Via portalen handlar du sedan i den butik som säljer det du vill handla och betalar med ditt Remember Flex kreditkort och får således rabatten. Det bästa av allt är att det spelar ingen roll om butiken har rea eller andra kampanjer, rabatt med Remember Flex får du oavsett. Detta är ovanligt att flera rabatter kan kombineras med olika erbjudanden men med Remember Flex är detta precis vad som är möjligt, kampanjer kan kombineras med rabatter. Riktigt bra förmån som du får med Remember Flex!

Den rabatt som du har samlat ihop dras automatiskt av på kostnaden för din nästa faktura som du får smidigt och enkelt i form av en e-faktura och rabatterna sänker således dina fakturor automatiskt! Detta ger dig en tydlig överblick över dina transaktioner och dina rabatter, vilket du också kan se på Mina Sidor och på remember.se. Det är viktigt att ha koll på sina kostnader och utgifter, vilket är precis vad du får med hjälp av Remember Flex kreditkortet!

Du kan också ha ett tillägg i din webbläsare som snabbt och enkelt informerar dig om vilka butiker som erbjuder rabatter via reward-programmet och på så sätt slipper du att gå miste om rabatter som du kan få med ditt Remember Flex kreditkort. Det har sällan varit enklare att få rabatter på alla dina köp du gör online.

Vad väntar du på, vill du också ha en aldrig sinande ström av rabatter i din ficka – teckna dig idag för ett Remember Flex och spara pengar redan idag!

Remember Flex kreditkortet

Re:member Flex kreditkort

 • Kredit på upp till 100.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Räntefria köp i 56 dagar.
 • 9,74 - 24,74% kreditränta.

Räntan du får med Remember Flex

Remember Flex ger dig en effektiv ränta på 8.12 – 21.62 % beroende på hur mycket du har nyttjat krediten. Med effektiv ränta menas den ränta du betalar under ett helt år för en viss utnyttjad kredit. Har du tillexempel en ränta på 20 % betalar du 20 000 kronor i ränta på ett helt år vid en fullt utnyttjad kredit på 100 000 kronor.

Räntan är individuell så det är din personliga situation som bestämmer vilken procentsats du får på din ränta och den börjar ticka så snart förfallodagen för din nyttjade kredit har passerat och krediten inte är återbetald. Vill du slippa betala ränta behöver du således betala av krediten i tid. Gör du inte det påförs du en ränta, och det är denna ränta som utgör den effektiva årsräntan om 8.12 % - 21.62 % och bestäms utifrån det samlade kreditbeloppet som du har nyttjat. Så länge du ser till att betala dina krediter i tid behöver du aldrig fundera på räntan, det är först när du inte betalar i tid som räntan börjar ticka, så vill du undvika räntan kan du planera dina inköp och kombinera det med dina betalningsfria månader för att minimera den ränta du behöver betala under året med Remember Flex.

Remember Flex är således ett bra och flexibelt kreditkort för dig som vill ha ett enklare liv och en mer flexibel ekonomi med stort handlingsutrymme och dessutom få rabatter i över 300 webbutiker under tiden. Vänta inte längre utan ansök om Remember Flex redan idag och kom in i gemenskapen av flexibilitet och stabilitet i din privatekonomi!