Komplett Bank Mastercard

Kreditkortet för dig som älskar näthandel och elektronik!

Lojalitet är viktigt i livet, dels i relationer inom familj men också i affärsrelationer. Ett kreditkortsavtal är en affärsrelation man inte ska ta lätt på och det gör inte heller Komplett Bank Mastercard, utan de belönar lojala kunder med rabatter på alla varuköp. Med Komplett Bank Mastercard tjänar du bonuspoäng på alla inköp du gör med kreditkortet, oavsett vilken butik du handlar i.

Komplett bank Kreditkort

Komplett Bank Mastercard

 • 0 kr i årsavgift.
 • Avgiftsfria kontantuttag.
 • Upp till 50 dagars räntefri kredit.
 • Ränta från 21,40%.

Det bästa av allt är att du kan köpa alla dina elektronikprylar på Komplett och tjäna bonuspoäng som du kan använda för nästa inköp eller för att betala av utestående fakturor. Vi vet alla att många roliga teknikprylar säljs till makalösa priser under alla årets reor, genom att använda ditt Komplett Bank Mastercard och göra dessa köp får du extra rabatt i form av en bonus på 4%, hur bra är inte det? Utöver redan enorm rea får du ytterligare rabatt, riktigt bra!

Alla köp som görs med Komplett Bank Mastercard ger bonus och du har möjlighet att skjuta upp din betalning i tre, sex eller nio månader. Komplett Bank Mastercard erbjuder dessutom kontantuttag utan någon som helst avgift för själva uttaget. På detta sätt kan du planera din ekonomi, göra trygga inköp och samtidigt spara pengar med den bonus du tjänar när du betalar med ditt Komplett Bank Mastercard.

Det finns ingen årsavgift på Komplett Bank Mastercard så det behöver du inte oroa dig för till skillnad mot andra kreditkort eller bara enkla bankkort för den delen som har årsavgifter på flera hundra kronor. Dessutom har du en väl tilltagen kreditgräns på upp till 50 000 kronor att nyttja när du gör alla dina vardagsinköp eller det där extra prylinköpet som du väntat på så länge!

Detta ger såklart en trygghet till dig som kund att veta om att du har detta kreditutrymme om någon oväntat skulle hända som medför oväntade utgifter. Till exempel om frysen, diskmaskinen eller kanske torktumlaren går sönder men bufferten är låg efter utlandssemestern med familjen, då nyttjar du bara krediten på ditt Komplett Bank Mastercard och får dessutom bonus på 4% om du köper en ny frys, diskmaskin eller torktumlare via Komplett! Det blir som ett Komplett Ekosystem där du betalar tillbaka till dig själv genom att betala med Komplett Bank Mastercard – suveränt kreditkort för den pryltokige! Inför de stora reorna som närmar sig vid juletid till exempel, plocka hem massor av julklappar på Black Friday och betala med ditt Komplett Bank Mastercard på Komplett och får 4% bonus samtidigt som du kan nyttja din kredit på upp till 50 000 kronor, kan det bli bättre när man handlar ny härlig teknik? Tveksamt!

Komplett Bank Mastercard stödjer även Google Pay, så nu kan du betala med telefon, surfplatta och PC för att betala dina varor och tjänster med ditt Komplett Bank Mastercard! På så sätt är det både smidigt och lättillgängligt när du är ute och handlar, samt att du får bonus på allting. Klockrent val för den som är gillar att botanisera i teknik, inte bara att du kan införskaffa ny rolig teknik och få bonus för det, men du kan även nyttja kreditkortet med den senaste tekniken i form av Google Pay!

Det finns inte mycket att vänta och fundera på, utan teckna upp dig på ett Komplett Bank Mastercard idag och börja handla din teknik, bensin, mat och allt annat med ditt kreditkort för att få del av bonusen!

Skaffa kreditkort hos Komplett Bank

Sugen på ett kreditkort hos Komplett Bank? Ansökan tar 1 minut!

Hur fungerar bonusen med Komplett Bank Mastercard?

Med Komplett Bank Mastercard tjänar du automatiskt bonuspoäng på alla dina varuköp, hur mycket bonus du får varierar lite beroende på var du handlar någonstans, men mest bonus får du såklart hos Komplett, varför detta kreditkort framförallt är till för dig som är pryltokig och älskar att köpa nya prylar! Det spelar ingen roll var du handlar utan alla köp genererar bonus, men med olika mycket procent.

Kompletts varuutbud är brett och omfattar allt från massiva ljudsystem till vitvaror som kyl och frys till fotoutrustning och gamingprylar. För dig som älskar film och musik erbjuder Komplett många massiva ljudsystem, kombinerat med någon av alla TV-apparater som Komplett erbjuder får du det ultimata biopaketet. Betalar du med Komplett Bank Mastercard får du dessutom 4% bonus på köpbeloppet, riktigt bra bonus!

komplett bank mastercard

Är du istället intresserad av datorer och gillar att bygga ihop din egen? Inga konstigheter, köp dina datorkomponenter via Komplett med ditt Komplett Bank Mastercard så får du 4% bonus på det också. Vi alla vet ju dessutom att det kommer ut nya spel titt som tätt varför det gäller att hålla sig uppdaterad på hårdvaran och se till att man har de nyaste och bästa komponenterna för att kunna spela spelet så bra som möjligt. Oavsett vad du är intresserad av finns det massor av bonus att tjäna på alla köp du ändå gör, istället kan du göra dem med ditt Komplett Bank Mastercard och få bonuspoäng på varenda köp som du kan nyttja till andra köp därefter.

Finns det något att fundera på egentligen, utan årsavgift, med bonus på alla köp och avgiftsfria kontantuttag inklusive omfattande försäkringar och en kreditgräns på 50 000 kronor är detta det perfekta Komplett Bank Mastercard det perfekta kreditkortet för dig som gillar teknik! Passa på och ansök här på en gång!

Med Komplett Bank Mastercard får du bonus och ett kreditutrymme på upp till 50 000 kronor, vilket är toppen att kunna utnyttja om pengarna tryter lite en månad men du behöver uppdatera ditt datorpaket. Misströsta inte och nyttja krediten på upp till 50 000 kronor med ditt Komplett Bank Mastercard samtidigt som du tjänar 4% bonus på ditt inköp, som du kan använda till nästa inköp. Det blir som ett kretslopp där du får pengar tillbaka hela tiden!

Du får 4% bonus på alla inköp du gör på Komplett.se, oavsett vad du köper. Du för 2% bonus på alla inköp du gör med Komplett Bank Mastercard via internet, så länge butiken är ansluten och registrerade som e-handel hos MasterCard. Därför kan alla dina onlineköp göras via Komplett Bank Mastercardet och generera bonus till dig på alla dessa köp, oavsett om det är kläder till barnen, ny inredning, skor, smycken eller vad det nu kan tänkas vara du behöver köpa. Alla övriga inköp du gör så som mat, bensin och träningskläder ger dig 1% bonus. Således får du bonus på allt du handlar med ditt Komplett Bank Mastercard och på så sätt får du alltid pengar tillbaka när du handlar!

Varje köp du gör genererar bonuspoäng, handlar du till exempel hos Komplett får du som sagt 4% bonusintjäning, skulle du då till exempel handla för 1000 kronor, får du 4% bonusintjäning vilket innebär att du får 40 kr i bonus. Varje bonuspoäng kan alltså omvandlas till pengar som du sedan kan nyttja för nya köp.

Det finns inte mycket att vänta och fundera på, utan teckna upp dig på ett Komplett Bank Mastercard idag och börja handla din teknik, bensin, mat och allt annat med ditt kreditkort för att få del av bonusen! Du får försäkringar med ett flexibelt och kraftfullt kreditutrymme och en flexibilitet i din ekonomi som är svårslagen!

Komplett bank Kreditkort

Komplett Bank Mastercard

 • 0 kr i årsavgift.
 • Avgiftsfria kontantuttag.
 • Upp till 50 dagars räntefri kredit.
 • Ränta från 21,40%.

Andra fördelar med Komplett Bank Mastercard

Med Komplett Bank Mastercard kan du skjuta upp din betalning av köpen räntefritt i tre, sex eller nio månader. På så sätt får du ett stort och kraftigt handlingsutrymme med din kredit och kan anpassa köpen efter vilken månad som passar din ekonomi bäst!

Därtill inkluderas en hel del olika försäkringar med ditt Komplett Bank Mastercard så som ID-stöldförsäkring som ger dig rådgivning, hjälp och annan juridisk assistans för en summa upp till 100 000 kronor om din ID skulle bli kapad och stulen.

Försäkring mot identitetsstölder med Komplett Bank Mastercard

Just identitetsstölder har blivit vanligt, där folks identitet blir stulen och sedan genomförs olika köp och annat med personens identitet, detta är något som har blivit vanligare och vanligare och det kan vara väldigt meckigt att lösa. Vill du vara skyddad mot detta och känna dig trygg att din identitet inte blir stulen eller i vart fall att du får hjälp och ersättning för om det skulle ske, är Komplett Bank Mastercardet för dig, då får du som sagt ersättning och juridisk assistans för upp till 100 000 kronor. Är inte det en trygghet så vet vi inte vad som är det. Komplett Bank Mastercardet finns alltid där för att se till att du är trygg, skyddad och har en flexibilitet i din ekonomi som alla förtjänar.

Komplett bank Kreditkort

Komplett Bank Mastercard

 • 0 kr i årsavgift.
 • Avgiftsfria kontantuttag.
 • Upp till 50 dagars räntefri kredit.
 • Ränta från 21,40%.

Rese- och avbeställningsförsäkring med Komplett Bank Mastercard

Det ingår även en försäkring som hjälper dig på resan, en rese- och avbeställningsförsäkring. Denna försäkring gäller för dig och hela din familj när ni är på resor i upp till 90 dagar, förutsatt att du betalar resan med kortet. Även tre medresenärer är inkluderade i försäkringen. Nu för tiden när verkligheten ser ut som den gör, är det skönt att veta att man är försäkrad om något skulle inträffa, eller om man bara behöver boka om ett flyg för att man missade en anslutning eller något annat halvtråkigt som kan ske på en resa som bidrar till merkostnader. Dessutom är hela din familj skyddad men även upp till tre medresenärer som sagt, detta ger skydd för väldigt många om inte alla på familjeresan, därmed behöver du aldrig oroa dig för någonting utan kan bara njuta av solen på semestern och vila upp dig, uppstår något problem finns Komplett Bank Mastercardet där för dig – förutsatt att du har betalat hela resan med ditt Komplett Bank Mastercard såklart!

Komplett bank Kreditkort

Komplett Bank Mastercard

 • 0 kr i årsavgift.
 • Avgiftsfria kontantuttag.
 • Upp till 50 dagars räntefri kredit.
 • Ränta från 21,40%.

Köpskydd med Komplett Bank Mastercard

Det ingår även ett köpskydd, som ersätter dig för dina varor när du handlar och det skulle vara så att varorna blir stulna under ett brott eller under ett överfall eller dylikt, eller om varorna du har köpt med ditt Komplett Bank Mastercard går sönder under frakten hem till dig. Det har hänt att varor kommer fram trasiga eller att de försvinner på vägen, då är det skönt att veta att Komplett Bank Mastercard finns där för dig och ersätter dig för din skada och dina utlägg. I en global värld handlar man mer och mer på nätet och Komplett Bank Mastercard är skärddarsytt och anpassat speciellt för näthandel! Köpskyddet ger dig en extra trygghet som är väldigt betryggande att ha i ryggen när du göra dina inköp via näthandeln. När något inträffar finns köpskyddet där för att rädda dig och täcka din förlust upp till 25 000 kronor!

Komplett bank Kreditkort

Komplett Bank Mastercard

 • 0 kr i årsavgift.
 • Avgiftsfria kontantuttag.
 • Upp till 50 dagars räntefri kredit.
 • Ränta från 21,40%.

Med Komplett Bank Mastercard kan en valfri betalningsförsäkring tecknas

Utöver detta kan du även teckna en valfri betalningsförsäkring vilket ger dig en ekonomisk trygghet och säkrar nedbetalningar som annars kan ske om du skulle bli arbetslös, permitterade eller råka ut för någon olycka eller sjukdom som ger dig nedsatt arbetsförmåga. Även om ekonomin ser toppen ut idag, kan oväntade saker inträffa, ibland räcker inte skyddssystemen i samhället till utan då kan det vara skönt med en extra försäkring som hjälper dig när det behövs som mest.

Med denna försäkring behöver du inte oroa dig för vad som händer med utestående saldon om det skulle bli så att du inte kan betala av krediten av någon anledning, detta inger en extra trygghet som är skön att ha. Skulle du inte ha möjlighet att betala krediten kan försäkringen täcka detta så du kan fokusera på att lösa din livssituation istället för att oroa dig för din ekonomi. Utöver kreditutrymmet kan du ha denna betalningsförsäkring som blir en trygghet på tryggheten kan man säga. Väldigt förmånligt och betryggande. Skulle det otänkbara inträffa, ersätts utestående saldo upp till 100 000 kronor vid dödsfall. Även om det inte är kul att tänka på är det ändå en extra trygghet!

Det finns inte mycket att vänta och fundera på, utan teckna upp dig på ett Komplett Bank Mastercard idag och börja handla din teknik, bensin, mat och allt annat med ditt kreditkort för att få del av bonusen och bli försäkrad på resan samtidigt som du skyddar dig mot identitetsstölder!