Marginalen Traveller kreditkort

Gillar du att resa men tycker att det är tråkigt och jobbigt med kontanter, upplever du att det är säkrare att ha ett kreditkort att betala med istället för att bära omkring på kontanter på utlandsresan? Gillar du att få bonus och återbäring på allting du handlar och därtill ha ett kraftfullt kreditutrymme och låga avgifter för valutaväxling? Då är Marginalen Traveller kreditkortet för dig - allt du handlar ger dig bonus som med hjälp av bonusprogrammet kan omvandlas till resor, upplevelser och mycket annat!

Marginalen Traveller kredikort

Marginalen Traveller kreditkort

 • Kredit på upp till 150.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Räntefria köp i 50 dagar.
 • 16,90% kreditränta.

Dessutom erbjuder Marginalen Traveller återbäring på alla köp du gör med tjänsten Handla Smart! Med Marginalen Traveller får du ett kraftfullt kreditutrymme som du kan nyttja till en förmånlig ränta och dessutom ingår det reseförsäkring av olika slag.

Dessutom kan man göra kontantlösa betalningar med Marginalen Traveller på upp till 200 kronor, det vill säga, du behöver inte slå in bank-koden för att godkänna köpet, det räcker med att du “blippar” Marginalen Traveller-kortet så börjar du samla bonus och dessutom har du en gedigen försäkring som skyddar dig på resan! Marginalen Traveller är därför det perfekta kreditkortet för resenären som självklart är anslutna till Verified by Visa och MasterCard SecureCode för säkra och krypterade betalningar online.

Teckna upp dig här så får du första året kostnadsfritt och börja samla bonus till nästa resa redan idag! Gör du dessutom tre (3) köp inom 30 dagar får du en bonus på 5000 poäng!

Marginalen Traveller kredikort

Marginalen Traveller kreditkort

 • Kredit på upp till 150.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Räntefria köp i 50 dagar.
 • 16,90% kreditränta.

Kreditutrymme hos Marginalen Traveller

Marginalen Traveller erbjuder dig ett kraftfullt och flexibelt kreditutrymme på 15 000 kronor upp till och med 150 000 kronor, dessutom får du bonus på allt du köper med Marginalen Traveller-kortet.

Om det blir många utgifter en specifik månad och du behöver göra ett nödvändigt köp, kan du välja att delbetala köp över 5000 kronor upp till 30 000 kronor med Marginalen Traveller, samtidigt som du får bonus. Du kan du välja att delbetala köpet i den takt du själv vill på 6 till 36 månader, du har 40 dagar på dig att lägga upp delbetalningen från det att du har betalat med ditt Marginalen Traveller-kort. Du lägger enkelt upp betalningen direkt i mobilbanken eller i appen.

Med Marginalen Traveller får du två månader varje år som är betalningsfria, det innebär att du kan välja en månad där du inte behöver betala något, varför inte välja december som brukar vara en tuff månad för många efter julen, perfekt att slippa ha avbetalningar då, kombinera det med den andra betalningsfria månaden i juli när semestertiderna är i full gång så har du ett oslagbart kreditkort i Marginalen Traveller!

Låter Marginalen Traveller som ett kort för dig - tveka inte och teckna upp dig på ett redan idag för att börja samla bonus, för att få det första året kostnadsfritt! Dessutom får du en bonus på 5000 poäng om du tecknar upp dig idag och gör dina första tre (3) köp inom 30 dagar!

Skaffa kreditkort hos Marginalen Traveller

Sugen på ett kreditkort hos Marginalen Traveller? Ansökan tar 1 minut!

Kontantlösa betalningar med Marginalen

Vi vet alla hur det är när man ska göra ett snabbt litet köp på väg hem från jobbet, eller innan jobbet för den delen, kanske innan man ska lämna barnen på dagis eller hämta dem från dagis. Man är stressad, men måste snabbt inom butiken, kön är lång, när man äntligen kommer fram har stressen gjort att man glömt koden. Panik! Men den paniken byts ut mot harmoni med Marginalen Traveller, eftersom man kan betala genom att “blippa” kortet direkt i betalningsautomaten i butiken - suveränt! Inga fler bortglömda koder när den hektiska vardagen gör sig påmind, istället kan du ta fram ditt Marginalen Traveller-kort, blippa det och samla bonus på köpet. Med Marginalen Traveller slipper du krångel, det är inga konstigheter. Med Marginalen Traveller behöver du inte oroa dig, det enda du behöver fundera på är vart du ska resa härnäst med all bonus du tjänat ihop!

Samtidigt som du samlar bonus med Marginalen Traveller gör de kontantlösa betalningarna din vardag enklare och smidigare. Det går även att blippa om du har gjort köp som överstiger 200 kronor men då behöver du slå in pin-koden till ditt Marginalen Traveller-kort, detta för din säkerhet!

Vill du också börja spara in bonus och få 5000 poäng efter att du gjort dina tre (3) första köp inom 30 dagar, teckna upp dig här!

Marginalen Traveller kredikort

Marginalen Traveller kreditkort

 • Kredit på upp till 150.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Räntefria köp i 50 dagar.
 • 16,90% kreditränta.

Marginalen bonusprogram

Marginalen Traveller erbjuder sina kunder exklusiva bonusar via sitt bonusprogram som innefattar allt från resor, presentkort och det grymma erbjudandet Priceless Stockholm, som även inkluderar erbjudanden i städer över hela världen så som New York, London och Paris. Priceless-erbjudandet omfattar matupplevelser, oväntade nöjesupplevelser och rabatter på produkter och tillgång till exklusiva biljetter till olika magiska event! Dessa köp samlar du också bonus på som ger dig ytterligare poäng och möjligheter till nya resor, som du i sin tur får bonus på. Effektivt bonussystem är viktigt för ett bra kreditkort så som Marginalen Traveller, resenärens bästa vän tillsammans med en förmånlig försäkring!

Med bonusprogrammet kan du byta in din bonus för att få resor till mängder av städer i Europa, Afrika eller varför inte stanna inom Norden och Baltikum? Det går även resor till USA, Kanada, Syd- och Centralamerika eller underbara och vackra Bali i Asien eller kanske Australien med surfing lockar? Med Marginalen Traveller kan du samla ihop bonus till resor över hela världen helt enkelt. Oavsett vad du köper: mat, kläder, möbler, elektronik eller kanske en ny bil med ditt Marginalen Traveller, samlar du bonus som du kan omvandla till din nästa resa - helt fantastiskt! Du kan välja att resa via tåg, båt eller flyg för att få det mest bekväma och passande färdsättet just för dig. Med Marginalen Traveller och deras effektiva bonusprogram är möjligheterna oändliga. Dessutom är du skyddad av deras effektiva och omfattande försäkring.

Som om inte det vore nog, får du även exklusiva rabatter på resväskor från Samsonite, du kan omvandla din bonus för att få en underbar spa-upplevelse eller varför inte uppfylla drömmen om att få köra en Ferrari? Med den bonus du samlar på dig med Marginalen Traveller, är det bara du själv som sätter gränserna! Du kanske vill överraska din partner med en mysig hotellvistelse, en ost- och vinprovning eller varför inte en kryssning för två? Oavsett vad du vill göra på er årsdag, eller kanske har du en date med den där personen som du varit intresserad av så länge? Oavsett vad som händer i ditt liv, finns det alltid en bonus som väntar på dig med Marginalen Traveller. Marginalen Traveller- där möjligheterna börjar.

Om du vill ta del av dessa möjligheter, teckna dig för ett kreditkort redan idag och få första året kostnadsfritt samt en bonus på 5000 poäng om du gör dina första tre (3) köp inom 30 dagar!

Försäkringar med Traveller-kortet

Marginalen Traveller erbjuder dig åtta olika försäkringar som skyddar dig på resan, förutsatt att du betalar minst 75% av resans pris med Marginalen Traveller-kortet, då samlar du också bonus på köpet och får en försäkring.

marginalen traveller ränta

Den som är innehavare till kreditkortet Marginalen Traveller får en försäkring och blir försäkrad, detsamma gäller för dennes familjemedlemmar och upp till tre medresenärer utöver familjen. Om fler än tre medresenärer har fått sina resor betalda med samma Marginalen Traveller-kort omfattade de tre yngsta medresenärerna av samma försäkring. Villkoret är att du har betalat allas resor med ditt Marginalen Traveller-kort. Utöver det ingår det ett avbeställningsskydd med upp till 30 000 kronor per person och max 90 000 kronor per Marginalen Traveller-kort. Skulle olyckan vara framme och något oförutsett händer så du missar ditt flyg, ersätter din försäkring detta med upp till 2000 kronor per person eller max 6000 kronor per kreditkort. En väldigt bra försäkring, speciellt när kollektivtrafiken inte alltid fungerar som planerat. Då vet du att din försäkring via Marginalen Traveller ger dig möjlighet att boka om flyget och få ersättning för upp till 6000 kr per kreditkort. Detsamma gäller om anslutningsflyg missas, men då ersätter din försäkring dig med upp till 10 000 kronor per person eller 20 000 kronor per kreditkort.

En ännu tråkigare händelse som man gärna slipper, som dock är ovanlig men ändå kan inträffa, är att flygbolaget går i konkurs. Du står där och ska resa iväg, väskorna är packade, men vad händer - flygbolaget har gått i konkurs! Med Marginalen Traveller och dess försäkring som skyddar dig och din familj ute på resan är du alltid försäkrad för sådana händelser. Du kan få ersättning för dina merkostnader för nya flygbiljetter med upp till 25 000 kronor. Helt makalöst vilken försäkring Maginalen Traveller erbjuder dig som kund! Det finns även flera tilläggsförsäkringar så som spärrskydd för kort, telefon och ID-handlingar som går att köpa till med mera. Du kan till och med teckna en tilläggsförsäkring som ger dig extra skydd som du blir sjuk eller arbetslös.

Vill du också känna dig trygg på resan, inte behöva oroa dig för vad som händer om kollektivtrafiken gör dig försenad, om du missar ditt anslutningsflyg eller om flygbolaget skulle gå i konkurs?

Tveka inte, teckna dig redan idag på ett kreditkort med Marginalen Traveller och börja samla bonus, få en effektiv försäkring för hela familjen och upp till tre medresenärer samt att du kan få ersättning för om något händer ditt hem under din utlandsvistelse.

Börja samla bonus idag, gör du dessutom dina tre (3) första köp med Marginalen Traveller inom 30 dagar får du en bonus på 5000 poäng direkt!

Marginalen Traveller kredikort

Marginalen Traveller kreditkort

 • Kredit på upp till 150.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Räntefria köp i 50 dagar.
 • 16,90% kreditränta.

Handla Smart

Med programmet Handla Smart erbjuder Marginalen Traveller inte bara kraftfulla bonusar med poäng på allt du handlar och en effektiv försäkring för alla familjemedlemmar vars resor du köpt med ditt Marginalen Traveller-kreditkort, men också upp till 25% återbäring när du handlar och betalar med ditt Marginalen Traveller-kreditkort.

Tappar du bort dina hörlurar, din iPad eller kanske har dina favoritbyxor försvunnit spårlöst? Frukta inte, med Handla Smart ger Marginalen Traveller dig återbäring på upp till 25% för dina köp och du får därför ett rabatterat pris på allting du handlar. Det spelar ingen roll om det är elektronik, skönhet, resor, mode eller inredning, med Marginalen Traveller och dess förkärlek till bonus och återbäring via Handla Smart, har de din rygg.

Vissa butiker ger dig dessutom exklusiv rabatt på sina produkter kombinerat med återbäringen, vilket är väldigt ovanligt inom Sverige att man kan kombinera rabatter på det sättet. Det är ytterligare en anledning som gör Marginalen Traveller till det bästa kreditkortet för resenären! Otroligt, det är nästan så man funderar på om det är lagligt. Men det är det, Marginalen Traveller är ett riktigt bra kreditkort för dig som reser, vill tjäna bonus och få försäkring på köpet.

Marginalen Traveller kredikort

Marginalen Traveller kreditkort

 • Kredit på upp till 150.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Räntefria köp i 50 dagar.
 • 16,90% kreditränta.

Ränta hos Marginalen Traveller

Marginalen Traveller erbjuder dig inte bara en förmånlig bonus med ett väl tilltaget bonusprogram och ett urval av olika försäkring för din resa, utan också möjlighet till upp till osannolika 50 dagar med räntefri kredit. När du handlar på kredit med Marginalen Traveller lånar Marginalen Bank ut pengar till dig mot en avgift, det vill säga räntan. Men upp till 50 dagar får du en räntefri kredit, vilket är perfekt att utnyttja de månader som ekonomin lämnar lite i övrigt att önska. Kanske har det precis något av barnen tagit studenten, eller så har det varit någon som fyllt jämnt och hade ett stort kalas, kanske har det precis varit jul?

Oavsett anledning så kan du med Marginalen Traveller får du upp till 50 dagar räntefri kredit att nyttja. Ett otroligt kraftfullt verktyg som du har till ditt förfogande. Hur många dagar du har bestäms av vilken fakturaperiod du har på ditt Marginalen Traveller-kort. Om du har fakturaperiod mellan till exempel 10:e mars och 10:e april, kommer alla inköp samlas på en faktura med förfallodatum 30:e april, inköp gjorda under denna period kommer således ha en kredit på upp till 50 dagar.

Med Marginalen Traveller får du en årsränta på 16.9% om du utnyttjar krediten. Börja samla bonus idag, gör du dessutom dina tre (3) första köp med Marginalen Traveller inom 30 dagar får du en bonus på 5000 poäng direkt!