Bank Norwegian kreditkort

Alla vet vi att pengarna kan tryta emellanåt, det kan vara av flera olika anledningar, både roliga och tråkiga sådana. I dessa lägen är pengar ofta det sista man vill tänka på, för att slippa detta problemet är det perfekt att ha Bank Norwegian kreditkort man kan nyttja för att utöka sin kassa för att undvika att man inte kan betala nödvändiga kostnader.

Bank Norwegian kreditkort

Bank Norwegian kreditkort

 • Kredit på upp till 100.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Räntefria köp i 45 dagar.
 • 19,99% kreditränta.

Kanske fick du inte sommarbonusen som du hade tänkt, eller så gick inte försäljningen av gamla möbler vägen så som du hade velat för att bygga ut julklappskassan lite extra. Oavsett vad anledningen är, kan ett Bank Norwegian kreditkort vara din vän, dessutom ingår en vältäckande reseförsäkring. Med Bank Norwegian kreditkort har du en kredit på upp till 100 000 kronor med upp till 45 dagars räntefri kredit! Om du ofta flyger med Norwegian och du behöver ett kreditkort med en väl tilltagen kredit på 100 000 kronor bör du titta närmare på Bank Norwegian kreditkort! Utöver krediten får du även CashPoints på upp till 10% för Flex-biljetter med Norwegian, 4 % för LowFare-biljetter med Norwegian och 0.5 % för alla andra inköp du gör oavsett om det är i mataffären inför fredagsmyset eller om det är i inredningsbutiken inför flytten eller om det är inköp av nya kläder till sommaren. Allt detta får du med upp till 45 dagars räntefri kredit. Man skulle kunne se detta som en form av ränta som betalas ut till dig för varje köp du gör!

Du kan själva ändra din kreditgräns om du skulle vilja göra det via dina sidor på Bank Norwegians kreditkortets hemsida, eller via appen, du kan inte ändra till en kreditgräns över den gräns du har blivit beviljad, så sänker du din kreditgräns av någon anledning kan du bara höja den igen till den senast beviljade gränsen. Vill du höja kreditgränsen på ditt Bank Norwegian kreditkort behöver du ansöka om att höja den på dina sidor på hemsidan.

Få koll på dina utgifter & fakturor och med det din ränta

Du får en samlad månadsfaktura på alla dina inköp som du gör med Bank Norwegian kreditkort, så du lätt har koll på allt du har handlat när det hamnar på samma faktura. Du slipper således själv ha koll på hur mycket du har handlat för och får alla inköp på fakturan varje månad. På detta sätt kan du enkelt undvika ränta för dröjsmål. Du får även en enkel överblick över din användning av Bank Norwegian kreditkort genom appen. Fakturan når dig varje månad den 16:e och har ett förfallodatum den 28:e och avser köp som du har gjort med ditt Bank Norwegian kreditkort från den 15:e den föregående månaden fram till den 15:e den nuvarande månaden. Ränta tillkommer vid sen betalning av fakturan, så länge du betalar i tid slipper du ränta för dröjsmål och andra tråkigheter.

Med Bank Norwegian kreditkort har du också full koll på dina kostnader och din ränta i appen som finns till både Android-mobiltelefoner samt till Apple IOS-mobiltelefoner. På detta sätt kan du även beräkna din ränta om du behöver skjuta upp någon betalning. Du loggar enkelt in med ditt mobila BankID för att se dina transaktioner. På det sättet har du alltid full koll på hur mycket du har handlat för och slipper otrevliga överraskningar när fakturan når dig den 16:e varje månad. Det är viktigt att ha koll på sin ekonomi, varför denna möjlighet finns med Bank Norwegian kreditkort, det ska vara enkelt att ha kreditkort och man ska enkelt kunna se över sina kostnader. Det kan du med Bank Norwegian kreditkort.

Tycker du också att det är viktigt att ha koll på dina transaktioner och kostnader, gillar du att veta när fakturan kommer varje månad för att undvika ränta för dröjsmål? Vill du också börja samla CashPoint på dina flygresor med Norwegian och på alla dina andra inköp samt omfattas av en gedigen reseförsäkring, se till att skaffa Bank Norwegian kreditkort redan idag!

Skaffa kreditkort hos Bank Norwegian

Sugen på ett kreditkort hos Bank Norwegian? Ansökan tar 1 minut!

CashPoints och lojalitetsprogrammet Norwegian Reward

Oavsett om du flyger med familjen på en härlig sommarsemester eller om du flyger på en weekend med kompisgänget eller på en business-resa, får du 10% tillbaka i CashPoints på alla Flex-biljetter med Bank Norwegian kreditkort. Med Flex-biljetterna har du möjlighet att ändra din resa om något oförutsett skulle ske, därtill ingår reseförsäkring och avbeställningsskydd i köpet när du betalar med ditt Bank Norwegian kreditkort. Utöver det får du 4% tillbaka i CashPoints på alla LowFare-biljetter du köper med Bank Norwegian kreditkort. När du har handlat resor med ditt Bank Norwegian kreditkort för upp till 100 000 kronor, fortsätter du att tjäna CashPoints med 0.5 % per köp på allt du handlar i dagligvaruhandeln, bensinstationer eller de köp du gör utomlands med utländsk valuta, så länge du betalar med ditt Bank Norwegian Kreditkort samlar du CashPoints och får pengar tillbaka!

Alla CashPoints går under Bank Norwegian kreditkortets lojalitetsprogram vid namn Norwegian Reward. Skulle du glömma registrera ditt köp av någon anledning – frukta inte – med Bank Norwegian kreditkort kan du efterregistrera dina CashPoints på hemsidan till Norwegian Reward. De poäng du har samlat överförs varje onsdag från Bank Norwegian kreditkort till Norwegian Reward, så du behöver inte vänta länge på att få ta del av dina poäng, eftersom de överförs en gång i veckan. Det ska vara enkelt att tjäna CashPoints och med Bank Norwegian kreditkort är det precis vad det är – enkelt, snabbt och smidigt! CashPoints ligger sparade i 2 år från det att du har intjänat dem, så du har god tid på dig att samla ihop många poäng! Du kan sedan använda dina CashPoints för att köpa nya flygresor, varje CashPoint som du tjänar är värd 1 norsk krona.

Du använder dina CashPoints enkelt genom att vara inloggad på din profil hos Norwegian, innan du betalar din nya flygresa kan du välja att använda dina CashPoints och får således rabatt på din resa motsvarande den mängd CashPoints du har, omvärderat till 1 norsk krona per CashPoint-poäng.

Vill du också börja samla CashPoint på dina flygresor med Norwegian och på alla dina andra inköp, se till att skaffa Bank Norwegian kreditkort redan idag!

Inga avgifter

bank norwegian ränta

Med Bank Norwegian kreditkort slipper du betala dyra årsavgifter som dras automatiskt när du minst anar det på flera hundra kronor. Vanligtvis betalar man avgifter när man gör kontantuttag både i Sverige och utomlands men med Bank Norwegian kreditkort slipper du detta, dessutom kan du göra kontantlösa betalningar med kreditkortet vilket innebär att du inte behöver skriva in pinkoden när du ska genomföra ett köp utan du behöver bara hålla kreditkortet vid kortterminalen så registreras ditt köp, snabbt och smidigt, främst användbart vid småköp upp till 200 kronor, för köp över 200 kronor behöver du slå in pinkoden vid större köp vilket är till för din säkerhet om du skulle tappa kortet. Vad hindrar någon från att handla med kortet ändå och dra kortet flera gånger och bara handla för 200 kronor tänker du? Det är en bra fråga! Med Bank Norwegian kreditkort har du en spärr som går in vid 1000 kronor. Skulle du tappa kortet kan det bara användas för max 1000 kronor utan att skriva in pinkoden, därefter måste pinkod skrivas in. På det sättet riskerar du aldrig mer än 1000 kronor. Bank Norwegian kreditkort är det inga krusiduller, inga avgifter och allt går snabbt och smidigt! Med Bank Norwegian kreditkortet kan du alltid känna dig säker och trygg, oavsett om det är hemma i Sverige eller om du är ute och reser och upptäcker världen!

Är du också trött på kreditkort med dyra årsavgifter och uttagskostnader? Vill du också börja samla CashPoint på dina flygresor med Norwegian och på alla dina andra inköp? Då är det dags att du skaffar dig ett Bank Norwegian kreditkort redan idag!

Bank Norwegian kreditkort

Bank Norwegian kreditkort

 • Kredit på upp till 100.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Räntefria köp i 45 dagar.
 • 19,99% kreditränta.

Extra förmåner med Bank Norwegians kreditkort

Ju mer du flyger desto mer andra förmåner får du. Är du trött på att stå i köerna, att behöva vänta i hundra år på att komma till säkerhetskontrollerna och in på själva flygplatsen? Då kan du välja att få en gratis fast-track för att snabbt och enkelt ta dig igenom kontrollerna och slippa de långa köer som du annars behöver stå ut med. Vill du har med CashPoints istället, kan du välja att få ytterligare 2 % CashPoint boost, som ger dig mer CashPoints!

Gillar du inte ovissheten var du ska sitta i flygplanet, tycker du det är viktigt med extra benutrymme och därför ofta väljer att sitta där men tycker det är tråkigt att behöva betala extra för det? Det är nu ett minne blott, med Bank Norwegian kreditkort behöver du inte längre betala för sätesreservationerna när du nått upp till den nivån, utan det ingår kostnadsfritt! Toppen va?

Är du också intresserad av att ta del av dessa extraförmåner, få en gedigen reseförsäkring och ha ett enkelt kreditkort utan dyra och tråkiga avgifter? Vill du också börja samla CashPoint på dina flygresor med Norwegian och på alla dina andra inköp, se till att skaffa Bank Norwegian kreditkort redan idag!

Reseförsäkring med Norwegian-kortet

Vi människor gillar trygghet, framförallt kanske vi Svenskar har en förkärlek till trygghet. Det ska vara trygga anställningar, det ska vara lagstadgad bra semester, det ska vara mycket lagom. Men vi älskar också reseförsäkringar. Med Bank Norwegian kreditkort är du fullt försäkrad på resan med den medföljande reseförsäkring som ingår när du betalar minst 75 % av din resa med ditt Bank Norwegian kreditkort. Du behöver inte fundera på om du är försäkrad eller inte, det sköter Bank Norwegian kreditkort automatiskt åt dig! Utöver att betala minst 75 % av resan med Bank Norwegian Kreditkort för att aktivera reseförsäkringen behöver du påbörja resan och avsluta den i Norden, vilket man allt som oftast gör när man reser iväg, dessutom ska reskostnaden överstiga 1000 kronor.

Beställer du hyrbil eller biljetter till evenemang innan du påbörjat resan och betalt dessa med ditt Bank Norwegian kreditkort omfattas även dessa köp av avbeställningsskyddet i reseförsäkringen som ingår i kreditkortet, det är en trygghet att veta att sådant täcks av reseförsäkringen, om något skulle ske som medför att man inte kan gå på de event man har betalat för. Reseförsäkringen kan utgå vid förseningar och skada, den kan ersätta bagageförsening och lämnas för nödvändiga och skäliga kostnader och bland annat även avbeställningsskydd för upp till 15 000 kronor per person. Maxersättning per kort och skada är 45 000 kr. Bäst av allt är att reseförsäkringen är kostnadsfri och ingår i Bank Norwegian kreditkort om resan betalas med minst 75 % med kreditkortet.

Reseförsäkringen gäller för resor upp till 60 dagar, vilket är bland de längsta tiderna en reseförsäkring för resa gäller, normalt sett erbjuds 45 dagar, men med Bank Norwegian kreditkort får du fantastiska 60 försäkrade dagar utomlands. Det är bara att köpa resan med Bank Norwegian Kreditkortet, samla CashPoints som du kan betala nästa resa med och njuta av att du är försäkrad och klar!

Med Bank Norwegian kreditkort har du inte bara en reseförsäkring utan du kan också teckna tilläggsförsäkring Betalskydd, som hjälper dig betala kostnaden för kortkrediten om du skulle bli oväntat och ofrivilligt arbetslös, om du är med i en olycka som gör att du blir sjukskriven eller om du skulle bli sjuk och inte kunna jobba på ett tag. Vid alla dessa fall kan du få hjälp att betala kostnaden för krediten med minst 150 kronor per månad och maximalt upp till 7 000 kronor per månad, under en period om 6 månader. Dina kortutgifter ersätts under 5 månader och 6:e månaderna löses skulden. Skulle det värsta tänkbara inträffa så som kritisk sjukdom eller dödsfall kommer försäkringen lösa hela krediten. Även om det är något man inte vill tänka på, och kanske också just därför, är det riktigt bra att veta om att denna möjlighet finns, det ger en riktigt bra trygghet för dig som innehavare av Bank Norwegian kreditkort. Kostnaden för detta betalskydd är endast otroligt låga 0.8 % av din utestående skuld, vilket innebär att du endast betalar 80 kr i månaden på en skuld på 10 000 kronor, det kan det vara värt med tanke på tryggheten det ger. Detta kompletterat med en reseförsäkring gör Bank Norwegian kreditkort till ett väldigt bra kreditkort för den som gillar att flyga!

Vill du också veta att du har en bra reseförsäkring och är försäkrad på resan, oavsett om det gäller bagageförsening, avbeställningsskydd eller skada? Trygghet är inget man ska ta lätt på utan man ska se till att man har reseförsäkring och att familjen har ett bra skydd när man är ute på resa i världen. Vill du också känna denna trygghet och dessutom tjäna CashPoints som du kan använda till nästa roliga flygresa med Norwegian, vänta inte längre utan skaffa då Bank Norwegian kreditkort redan idag och börja spara till kostanden för semesterresan direkt med dina CashPoint-poäng!

Bank Norwegian kreditkort

Bank Norwegian kreditkort

 • Kredit på upp till 100.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Räntefria köp i 45 dagar.
 • 19,99% kreditränta.

Ränta hos Bank Norwegian

Med Bank Norwegian kreditkort utgår en effektiv ränta på 21.93 %. Med effektiv ränta menas den ränta som betalas om man betalar ränta en gång per år på det belopp man har lånat eller handlat med kredit för. Säg att du har handlat för 100 000 kronor, räntan du betalar då med en effektiv räntesats på 21.93 % blir 21 930 kronor på 100 000 kronor. Räntan beräknas i efterskott och tillkommer på fakturan varje månad. Ränta tas ut eftersom den som lånar ut pengar tar en risk vid utlåningen och vill kompenseras för detta, med räntan kan då utlånaren få betalt för den risk den tar. Att ge dig kredit innebär att Bank Norwegian lånar ut pengar till dig, till dess du kan betala, vilket innebär att de påför en ränta på det du handlar med Bank Norwegian kreditkortet. Ränta på 21.93 % beräknas på att krediten är utnyttjad, det vill säga om du har en kredit på 50 000 kronor och du har nyttjat denna och allt inte är återbetalt under den kreditfria tiden på 45 dagar, påförs räntan. Det ger en ränta varje månad på 1,67 %, detta kallas för nominell ränta och är alltså en ränta som påförs varje månad om man inte har betalat hela krediten direkt. Skjuter du upp betalningen så påförs således denna ränta varje månad. Skulle du inte betala i tid tillkommer också en ränta för dröjsmål på 24 %, men denna ränta är enkel att undvika genom att göra sina betalningar i god tid. Ju snabbare du betalar av krediten desto mindre ränta behöver du betala.