COOP Mer Mastercard

Med Coop Mer Mastercard har du ingen årsavgift första året så tveka inte utan ansök redan idag för att ta del av alla fördelar med Coop Mer Mastercard! Efter första året ligger årsavgiften på 295 kr.

Coop Mer Mastercard

COOP Mer Mastercard

  • Upp till 35 dagars kredit.
  • Reseförsäkring ingår.
  • Bonus på allt du handlar.
  • 15.95% i årsränta.

Coop Mer Mastercard - tre kort i ett

Ibland kan det kännas som att plånboken svämmar över av olika kort man behöver, det är medlemskort, rabattkort, körkort, bankkort och kreditkort för att nämna några. Sedan kanske man även har stamkundskort på lokala restaurangen för att få var 10:e måltid gratis. Kort och gott finns det väldigt många olika kort som är till nytta för dig som kund, men behöver man ha så många egentligen? Det tycker inte Coop, därför har de lanserat Coop Mer Mastercard som är ett kreditkort som passar väldigt många olika typer av kunder. Med Coop Mer Mastercard får du flera kort i ett, vilket innebär att du inte behöver hålla koll på lika många av alla kort som ligger och tar plats i plånboken. Coop Mer Mastercard fungerar som medlemskort för dig som gillar att handla på Coop, det fungerar också som betalkort och ett kreditkort. Detta underlättar således hanteringen av kort, man behöver inte använda flera kort när man handlar som man kan behöva på vissa ställen för att först registrera medlemsrabatter och poäng och sedan betala med bankkortet. Med kortet Coop Mer Mastercard betalar du med ett och samma kort, samlar poäng, bonus och betalar. Det kan inte bli enklare! Ett kort med många möjligheter!

Med Coop Mer Mastercard har du ingen årsavgift första året så tveka inte utan ansök redan idag för att ta del av alla fördelar med Coop Mer Mastercard! Efter första året ligger årsavgiften på 295 kr.

Skaffa COOP Mer Mastercard

Sugen på ett COOP Mer Mastercard? Ansökan tar 1 minut!

Bonus med Coop Mer Mastercard

Som medlem i Coop får du 0.5 poäng per krona som du handlar för på Coop. Men det som är så bra med Coop Mer Mastercard är att du får då dessutom 0.5 poäng på allt som du handlar för utanför Coop, samtidigt som du får 0.5 poäng extra per krona hos Coop, alltså totalt 1 poäng per krona för allt du handlar för på Coop. Således kan du maxa din poäng genom att betala med Coop Mer Mastercard och få massor poäng per år som du kan göra annat roligt för. Det blir som du har en liten rabattkupong med dig hela tiden, överallt, oavsett var du handlar. Till slut blir det stora summor av det hela! All mat som ska inhandlas, speciellt inför högtider då brukar det bli stora summor, allt som ska handlas till barnens skolstart och till grillfesterna på sommaren. Det går snabbt att samla ihop.

Vill du ha ett extrakort, till exempel om ni vill samla poäng på samma kort inom familjen kan din partner få ett extrakort för 95 kr per år. En låg summa med tanke på alla de bonuspoäng ni kan samla tillsammans och behöver inte fundera på vem det är som ska handla idag och som har kortet med sig. Detta förenklar och ökar era möjligheter att samla på er hög bonus!

Poängen ni samlat ihop med Coop Mer Mastercard kan sedan användas i Coops poängshop där flera olika företag finns anslutna. Till exempel kan poäng användas för att gå på bio, köpa mobilabonnemang, prenumeration på streamingtjänster, köpa böcker, glasögon eller varför inte en upplevelse på en djurpark med familjen? Med Coop Mer Mastercard får ni mer för pengarna och mer tillbaka på det som ni handlar, oavsett om ni handlar mycket mat, kläder, leksaker eller verktyg. Det går även att använda Coop bonuspoäng till rabatter på hotellvistelser, tåg- och utlandsresor. Det finns garanterat någonting för alla, detta gör Coop Mer Mastercard till ett väldigt bra kreditkort, tillsammans med ett extrakort, är möjligheterna stora.

Coop Mer Kort

Framförallt är Coop Mer Mastercard ett kreditkort för familjen, som handlar mycket mat och som vill göra upplevelser tillsammans. Eftersom det är dubbla poäng på just mat när detta handlas på Coop, likt många andra matkort. Utöver det har Coop en poängtrappa, vilket innebär att för varje tusenlapp du handlar för på Coop, tjänar du 1 poäng extra per krona upp till 5 000 kronor. Handlar du för 5 000 kronor får du således 5 poäng per krona för allt över 5 000 kronor. En familj på 5-6 personer handlar för kanske 6 000 kronor i månaden bara mat, detta ger 6 000 poäng per månad vilket är 36 000 poäng per år. Sedan tillkommer alla andra köp också, det ger en ganska hög summa på ett år som kan omvandlas till rabatter och upplevelser i poängshoppen.

Låter Coop Mer Mastercard som ett kreditkort för dig och din familj? Tveka inte utan ansök redan idag för att ta del av Coop Mer Mastercard och dess fördelar!

Försäkringar och reseförsäkringar

Med kreditkortet Coop Mer Mastercard ingår det flera olika försäkringar som gäller både inom Sverige och utomlands. Dels ingår det en köpförsäkring vilket innebär att du lämnas en prisgaranti, du får drulleförsäkring samt förlängd garanti som gäller utan att du behöver betala någon självrisk, dels ingår det reseförsäkring för resor utomlands med bland annat avbeställningsskydd och förseningsförsäkring. Reseförsäkringen gäller förutsatt att du betalar minst 75% av resan med ditt Coop Mer Mastercard och gäller för din familj och upp till tre medresenärer, samma gäller där att du ska betala minst 75% av deras resa med ditt Coop Mer Mastercard för att de ska omfattas av försäkringen. Detta ger dig både säkra köp och trygga resor när du är utomlands och i Sverige.

Coop Mer Reseförsäkring

Avbeställningsskyddet som ingår i reseförsäkringen när du köper resan med Coop Mer Mastercard gäller vid akut sjukdom, olycksfall eller andra oförutsedda händelser utanför bostaden för resor som kostar minst 750 kronor per försäkrad. Högsta ersättningsbelopp i reseförsäkringen är 15 000 kronor per försäkrad. Det ingår även ett resestartskydd vid ut- och hemresa vilket innebär att du enligt reseförsäkringen får nödvändiga och skäliga merkostnader betalda om du missar en avresa på grund av en händelse som du själv inte kunnat förutse eller förhindra. Utöver det ingår ersättning vid missat anslutningsflyg, om ditt bagage blir försenat utanför hemlandet och om det sker olycksfall. Sammanfattningsvis ingår det en bra reseförsäkring när du köper dina resor med Coop Mer Mastercard.

Reseförsäkringen gäller när du reser från Sverige eller från en plats i Norden när köpet har gjorts innan du reste från Sverige och du betalat mint 75% av resan med Coop Mer Mastercard. Tveka inte utan ansök redan idag för att ta del av alla fördelar med Coop Mer Mastercard och få del av reseförsäkringen som gäller utan självrisk!

Ränta med Coop Mer Mastercard

Räntan för Coop Mer Mastercard är 15.95% i årsränta. Därför rekommenderar vi att man inte nyttjar kreditkortet för att skjuta upp betalningar eller för att delbetala med pengar som man kanske inte har. Detta för att undvika räntekostnaderna. Detta är dock en möjlighet som kan vara bra att ha i vissa lägen då ekonomin kanske är sämre en månad av någon anledning, men inget som bör användas som standard utan när fakturan kommer är det bästa för dig som kund att betala den innan den förfaller för att på så sätta få ut maximal effekt av ditt kreditkort, då får du alla poängspoäng och övriga fördelar men det kostar dig ingenting extra utöver årsavgifter från år två.