Circle K Mastercard

Circle K Mastercard är ett kreditkort som erbjuder en hög bonus på alla köp som du gör med kortet. Circle K är ett kostnadsfritt kreditkort utan årsavgift och har en låg ränta. Vid varje köp som du gör med ditt Circle K-kort ger dig en bonus på 0.3% - och om du tankar mer än 1.000 liter per år så får du 1% bonus istället. Vi på Allakreditkort.com har gått igenom samtliga omdömen och recensioner av Circle K Mastercard för att här kunna sammanfatta allt du behöver veta om du är intresserad av att skaffa deras kreditkort.

Circle K Mastercard

Circle K Mastercard

  • Gratis årsavgift.
  • Ger bonus på alla köp*.
  • Upp till 100 000 SEK i kreditgräns.
  • Attraktiva försäkringar och avbeställningsskydd.

Circle K Mastercard klassar in som både ett bonuskort och ett bensinkort vilket gör att kreditkortet blir mycket fördelaktigt för dig som både tankar och reser mycket - men även för dig som vill tjäna pengar på att spendera pengar. Vi tycker att Circle K Mastercard förtjänar den respekt som kortet fått under dom senaste åren, och ger därför kortet 4 av 5 i totalt betyg. För ytterligare detaljer om Circle K Mastercard, fortsätt läsa recensionen genom att scrolla ned.

Krav

Hög bonus med Circle K Mastercard

När du handlar med ditt Circle K Mastercard så får du en bonus på hela 0.3% på alla köp som du gör med kortet. En av dom många fördelarna med att använda ett kreditkort från Circle K är att din bonus inte sammanställs och räknas bort månatligen, utan att din bonus följer med under tiden. Du slipper också onödiga bonuscheckar - istället har du din bonus kopplat till ditt Mastercard och behöver därför inte oroa dig för att du glömmer information om din bonus i dom fall där du verkligen har behov av att utnyttja bonusen.

Circle K bonus

Ett av kraven med bonusen med Circle K Mastercard är att du enbart kan utnyttja din intjänade bonus på Circle K-mackar. Det betyder att du alltså inte kan använda det som ett traditionell bonuskort, utan detta kreditkort är låst till just samtliga Circle K-butiker. Fördelen med just Circle K är att dom finns i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Lettland, Litauen, Polen och i Ryssland. Det betyder att du om du är i några grannländer ändå kan utnyttja din bonus i väntade eller oväntade situationer. Faktum är att bara i Sverige hittar du över 800 tankställen och 300 bemannade fullservicestationer där du kan utnyttja den bonus som du har tjänat in med ditt Circle K Mastercard.

Några av dom fördelar såsom bonus och rabatter med Circle K Mastercard är: Några av dom bonusar du får som ny ägare av ett Circle K Mastercard är:
*Bonusen gäller inte för tobak (snus och cigaretter), lotter, spel, kontantuttag, drivmedel och gäller heller inte på samtliga andra drivmedelsbolag runt om i Sverige - alltså hos konkurrenter till Circle K.

Skaffa Circle K Mastercard

Sugen på ett Circle K Mastercard? Ansökan tar 1 minut!

Ränta

Circle K

Räntan som erbjuds med ett Circle K Mastercard är 15.00% och 16.95% i effektiv ränta. Du erbjuds därtill 60 räntefria dagar vilket betyder att du kan utnyttja din kreditgräns i upp till 60 dagar innan du behöver återbetala beloppet som du spenderat. Årsavgiften för kortet är 0 kronor, och du erbjuds en kreditgräns uppemot 100.000 kronor beroende på ditt behov och din kreditvärdighet. Med svenska mått mätt så är räntan på 15.00% mycket bra och betydligt lägre än många andra kreditkort i Sverige. Se lista på samtliga svenska kreditkort att jämföra genom att besöka vår startsida.

App för Circle K-kortet

Circle K-appen vid namn Spendwise är appen som gör att du kan hålla koll på dina köp, dina fakturor och ditt saldo direkt i appen. Spendwise är tänkt att underlätta din vardag, såsom att exempelvis hålla koll på din bonus eller för att ändra din pinkod direkt i appen utan att behöva ta kontakt med support genom telefon eller mail. Om du har frågor rörande ditt Circle K Mastercard kan du ofta prata mer personalen på din närmaste Circle K-mack då dom ofta har grundläggande kunskaper kring kreditkortet.

Avbeställningsskydd

Med ett Circle K Mastercard så ingår en kompletterande reseförsäkring tillika ett avbeställningsskydd, bagageförsäkring, olycksfallsförsäkring, självriskskydd och en förseningsförsäkring. Samtliga försäkringar gäller i 60 dagar för dig som står skriven på ditt Mastercard samt för din familj. Försäkringarna och avbeställningsskyddet gäller även för andra personer i ditt resesällskap som också är innehavare av ett Circle K Mastercard, även om personen i sällskapet inte har betalat med sitt kort.

Fördelar med försäkringen från Circle K Mastercard:

Vanliga frågor om kortet

Kan man betala räkningar med Circle K Mastercard?

Ja, om du vill så kan du betala dina räknar med ditt kort från Circle K. Faktum är att det går att betala räkningar med dom flesta kreditkorten, bara men vet hur man ska göra. Klicka här för att läsa mer om att betala räkningar med kreditkort.

Hur många mil behöver man köra för att få 1% bonus?

För att kvala in på den högre nivån av bonus med ditt Circle K-kort behöver du tanka minst 1000 liter per år - vilket dom allra flesta som reser ett par mil varje dag gör. 1000 liter per år är ett snitt på 2,7 liter per dag, eller drygt 80 liter per månad. Så om du reser till jobbet varje dag och stundvis längre sträckor under helger så kommer du sannolikt snabbt att kvala in till den högre bonusnivån.

Hur gammal behöver man vara för att bli godkänd ett kort?

Du behöver vara minst 18 år fyllda för att ha möjligheten att bli godkänd ett kort. Utöver att du behöver ha fyllt 18 så behöver du också vara fri från betalningsanmärkningar och ha en inkomst för att bli godkänd ett Circle K Mastercard.

Så säger du upp eller avslutar ditt Circle K

För att säga upp eller avsluta ditt Circle K Mastercard så behöver du kontakta Circle K’s kundsupport vilket du kan göra genom att klicka här. Om du har allmänna frågor rörande ditt kreditkort hos Circle K så går det bra att kontakta oss på [email protected] så lovar vi att återkomma inom 24 timmar.

Övriga villkor med Circle K Mastercard

Låt oss säga att du lånar din kollegas bil och slarvar med vilket drivmedel du tankar bilen med - det vill säga att du tankar med fel drivmedel - då har Circle K din rygg tack vare ditt Mastercard-kort hos dom. Du erbjuds en försäkringar som hjälper dig om du tankar fel. Försäkringar räcker rengöring av tanken samt bärgning till närmaste vardag med maxbeloppet 5000 kronor. Allt för att du ska få ett så pass behagligt innehav och användning av ditt Circle K Mastercard som möjligt!

Om du vill ha mer information om Circle K Mastercard är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på [email protected] så berättar vi mer. Om du vill skaffa kortet direkt så kan du göra det genom att klicka här.