Revolut kreditkortet i Sverige

Vem gillar krångel, svårbegripliga tjänster med dolda avgifter och få funktioner? Inte vi i alla fall! Några som inte heller gillar det är Revolut-kortet, som egentligen inte är ett vanligt kreditkort - men som vi i denna recension av kortet kommer kalla för just ett kreditkort då funktionerna och fördelarna är snarlika. Revolut-kortet har tagit kreditkort till en ny nivå i Sverige och utomlands. Oavsett var du handlar, utomlands eller i Sverige, hjälper Revolut kreditkort dig med allt du behöver för att kunna genomföra säkra och smidiga transaktioner som dessutom ger dig en bra överblick på din ekonomi.

Revolut

Revolut

  • Inbyggd budgethantering
  • Upp till 2000 SEK i kostandsfria kontantuttag utomlands
  • Försäkringar direkt i din mobiltelefon
  • Revolut-kortet passar perfekt som resekort

Vardagen med Revolut kreditkortet

För det första är det väldigt enkelt att bli med Revolut-kortet, det går på några få minuter att öppna ett konto direkt via din telefon – digitalt, snabbt, enkelt och framförallt tillgängligt. Med Revolut Kreditkort har du full koll på var dina pengar går någonstans, i den inbyggda budgethanteraren vet du vad du spenderar dina pengar på. Det finns många externa tjänster för detta, men varför dela dina uppgifter med fler aktörer än nödvändigt? Med Revolut-kortet behöver du inget mer än just Revolut då de hjälper dig få koll på din ekonomi så du kan spåra dina transaktioner och lägga upp en budget för kommande månaden. Hur mycket ska du spendera på restauranger, kläder och mat i livsmedelsbutiken? Det hjälper Revolut dig med.

Med Revoluts kreditkort kan du också välja att avrunda varje transaktion till närmaste heltal för att på så sätt spara överskjutande belopp vilket hjälper dig att spara till dina drömmar, oavsett om det handlar om en veteranbil, en häftig upplevelseresa eller en trevlig middag med vännerna, familjen eller någon du hoppas utveckla en relation med.

Låter detta som ett kreditkort för dig? Tveka inte utan ansök redan idag för att ta del av alla möjligheter som Revolut Kreditkort erbjuder dig som kund, i Sverige såväl som utomlands!

Skaffa Revolut-kortet

Sugen på ett kort från Revolut? Ansökan tar 1 minut!

Skicka pengar med Revolut

Har du släkt, vänner och familj utomlands som du vill skicka pengar till? Med Revolut kreditkort förenklas transaktioner som sker från Sverige till utlandet. Många kreditkort och banker tar stora summor i valutaavgifter för att genomföra transaktioner i olika valutor, det kan vara svårt att veta hur mycket avgifter som tas ut samt hur de beräknas. Detta gör att det kan bli dyrare än vad man först trodde innan man genomförde transaktionen. Med Revolut kreditkort vet du vad du kommer betala på förhand, de tillämpar nämligen en fast liten avgift på 0.5% mostsvarande internbankräntan på alla summor som överstiger 50 000 kronor!

Det går också enkelt att ställa in återkommande betalningar med Revolut Kreditkort, till exempel om du delar på hyran med en sambo, är inneboende eller bor i ett härligt kollektiv och ni delar på hyran. Då kan du välja att ha en återkommande betalning på ett ögonblick och skicka pengarna med några få klick i appen. Det har sällan varit smidigare att föra över pengar!

Revolut Sverige

Vi vet alla hur det är när man är ute ett kompisgäng, man kanske går till ett café och dricker kaffe och tar en fika, därefter bestämmer man sig för att glida in på en schysst restaurang för att avjnuta en trevlig middag med sina vänner. Man beställer in mat kors och tvärs, drycker och efterrätter. Kanske slutar det med en vända på krogen, vi har alla varit där! Dagen efter börjar problemet, vem var det som betalade vad och hur mycket? Jaha, det var du? Då vill du såklart ha tillbaka dina pengar, med rätta! Med Revolut Kreditkort har du möjlighet att skicka och begära pengarna tillbaka från dina kompisar, de kan ju inte leva på dig för alltid, inte sant? Vill du kan du skicka med en GIF eller anteckning för att lätta upp stämningen.

Revolut Kreditkort är ett mångfacetterat och bra kreditkort med många möjligheter, som sagt. Låter detta som ett kreditkort för dig? Vänta inte längra utan ansök redan idag!

Res utanför Sverige med Revolut

Begränsningar är inte ett ord som finns i Revolut Kreditkorts vokabulär. Därför kan du med Revolut Kreditkort handla i över 150 olika valutor över hela världen till en internbankränta på 0.5% och de tillämpar ett fast påslag under helger och för vissa valutor vilket gör att Revolut passar som resekort.

Det går att ta ut upp till 2 000 kronor per månad kostnadsfritt i internationella bankomater, trots att detta egentligen kostar pengar för Revolut Kreditkort är det något som de bjuder på, allt över 2 000 kronor kostar 2% för att täcka kostnaderna som Revolut Kreditkort har för att du tar ut pengar utomlands. Ofta har man växlat lite pengar innan och använder kreditkort som backup vilket gör Revolut Kreditkort till ett bra kreditkort på resan, eftersom du kan ta ut 2 000 kronor kostnadsfritt.

Utöver detta erbjuder Revolut Kreditkort en försäkring på dina värdesaker över hela världen för 1 pund per dag. Allt från din hälsa till din telefon skyddas på så sätt när du befinner dig utanför Sverige. En betalning mellan Revolutkunder går på några få sekunder och kommer in på kontot i princip omedelbart.

Dessa kort finns hos Revolut

Revolut-kortets kostnader i Sverige

Med Revolut Kreditkort kan du välja olika priser för att få olika förmåner. Grundpaketet kostar ingenting och är således gratis, där ingår kostnadsfritt brittiskt konto, EURO IBAN-konto, möjlighet att handla i över 150 olika valutor, kostnadsfri växling mellan 30 valutor upp till 50 000 kronor er månad utan dolda avgifter och avgiftsfria bankomattuttag på upp till 2 000 kronor per månad.

Nästa steg är premiumpaketet för 76.99 kronor per månad då ingår det global expressleverans, omedelbar åtkomst till fem kryptovalutor, premiumkort med exklusiva designer, LoungeKey Pass-åtkomst, kostnadsfri lounge för dig och en vän om ett flyg blir försenat mer än en timme, försäkring vid försenat bagage och flyg samt utomeuropeisk sjukförsäkring för att du ska kunna känna dig trygg på resan med Revolut Kreditkort.

Med Metal-paketet som kostar 139.99 kronor per månad får du allt ovan men dessutom 0.1% cashback på allt du betalar inom Europa och 1% på alla kortbetalningar utanför Europa. Därtill en concierge för att hjälpa dig hantera din livsstil.

Det finns ingen anledning att vänta längre utan ansök redan idag, för att ta del av alla förmåner och upplev världen tillsammans med Revolut Kreditkort och ta kontroll över din ekonomi med budgetverktyget och res över världen. Ansök här!