PFC-kortet - recension

PFC - ekonomiappen för dig och din privatekonomi

Det finns många appar för din ekonomi idag, men den enda du behöver på riktigt är PFC. Glöm alla kreditkort och kortsiktiga lån. Efter att ha läst många recensioner har ingen imponerat på oss så som PFC har gjort. Med PFC får du också ett kostnadsfritt Mastercard utan årsavgift, i kombination med detta håller PFC koll på din privatekonomi och alla utgifter, som en personlig ekonomi som du enkelt bär med dig i fickan, med PFC:s app både på App Store och Google Play, under denna recension blev vi väldigt imponerade! Du loggar självklart in med BankID för att ha full säkerhet – med PFC får du total kontroll!

PFC kort

P.F.C

 • 0 kr årsavgift.
 • 0 kr i avgifter eller valutapåslag.
 • Upp till 3000 kr i uttag.
 • Gratis kort.

Med PFC kortet slipper du, förutom årsavgiften, en UC-kontroll när du beställer kortet och du får dessutom pushnotiser efter varje köp för att enkelt hålla koll på dina köp, perfekt för dig som vill ha ordning och reda. Utöver det tas inte extra avgifter ut utomlands, så gillar du att resa är detta perfekt. Du kan ta ut 3000 kronor kostnadsfritt varje månad, utomlands, på så sätt behöver du inte oroa dig för kontanter om du befinner dig på språng utanför Sveriges gränser. Med PFC har du alltid koll på din ekonomi! Du sätter enkelt in pengar med swish eller plusgiro, gillar du denna recension har du ingen tid att förlora, ladda ner appen redan idag!

Enkel hantering av privatekonomin

Med PFC appen kan du enkelt hantera din vardagsekonomi genom att skapa en budget inför månaden, så att du håller koll på vad du köper med ditt kort och var pengarna går. I PFC appen kan du skapa en nedräkning till lönen så du vet hur många dagar du har kvar att röra dig med inom din budget, på så sätt kan du med enkla medel göra en månatlig recension av hur du har genomfört din budgetefterlevnad. Har man en strikt budget är det skönt att veta hur många dagar du har kvar innan den fylls på och kan på så sätt planera din ekonomi på ett mycket bättre och mer effektivt sätt, detta är en av de stora styrkorna med PFC kortet som vi upptäckt under tiden vi jobbat med denna recension. Det är viktigt att ha koll på sin privatekonomi och just det hjälper PFC dig med!

Dina tre mest köpta kategorier med PFC kortet

pfc recension

Ibland kan man tro att man har koll på sin ekonomi, men när man noga går igenom vad man har handlat den gångna månaden inser man att man har gjort fler köp än vad man först trodde. Pengarna har bara runnit iväg, verkar det som. Hur kunde det bli så? För att man inte hade full koll, men med PFC kortet får du det. Du kommer även kunna se en historik där du, i PFC appen, får en överblick över dina mest köpa kategorier samt ett cirkeldiagram med hur många kronor du har kvar av månadsbudgeten. Du ser då hur mycket du har handlat för den senaste månaden, hur mycket du har kvar av budgeten denna månad samt hur lång tid du har kvar till nästa lön. Kategoriseringen av varorna behöver du inte bry dig om utan det sköter PFC appen enkelt med hjälp av köpen du gör med PFC kortet, du ser det enkelt i appen vilka dina transaktioner är och var de har gjorts. Handlar du mest kläder, nöjen eller kanske snabbmat? Oavsett vad du spenderar dina pengar på finns PFC där och kategoriserar, räknar och meddelar med pushnotiser. Enklare kan det inte bli än PFC kortet!

Otroligt smidigt om du frågar oss, en recension av PFC har öppnat våra ögon för denna fantastiska app, som du borde ladda ner på en gång och beställa ditt PFC kort, du får det hem i brevlådan på 3-5 dagar, utan årsavgift och ingen kreditkontroll UC kommer att göras.

PFC kort

P.F.C

 • 0 kr årsavgift.
 • 0 kr i avgifter eller valutapåslag.
 • Upp till 3000 kr i uttag.
 • Gratis kort.

Dela på inköpen med dina vänner, familj eller din sambo

Du kan skapa grupper med PFC så att du har koll på din ekonomi med kompisgänget eller med din sambo. Till exempel om du ofta äter ute med ett gäng kompisar, kan ni ha en grupp för det och se vad som har köpts, för hur mycket och vad ni är skyldiga varandra. På så sätt kan ingen komma undan med ”jag swishar dig imorgon” och sen retsamt smita undan gång på gång! Alla har vi varit där och alla blir vi, i alla fall till slut, lika irriterade. Med PFC kan ingen smita från sitt betalningsansvar och ni kan enkelt och snabbt splitta notan mellan varandra. Det fungerar också väldigt bra för delad ekonomi om du har en sambo eller annan partner eller någon som du vill dela din ekonomi med. Istället för att hålla koll och swisha mellan varandra hela tiden eller kanske skriva upp själva, vilket är lätt att glömma om vi ska vara ärliga, så kommer PFC appen räkna ut det åt er, aldrig mer behöver ni fundera på vem som är skyldig vem vad och vem som ska betala vad. PFC appen räknar ut det åt er.

Har denna recension inte övertygat dig helt? Ladda ner själv och prova – det är gratis, enkelt, snabbt och du får ingen UC och kreditkontroll som syns på din kreditvärdighet. Enklare kan det inte bli, prova redan idag och ladda ner PFC appen här!

PFC kort

P.F.C

 • 0 kr årsavgift.
 • 0 kr i avgifter eller valutapåslag.
 • Upp till 3000 kr i uttag.
 • Gratis kort.

Inga krusiduller med PFC kortet

Om du har lätt för att tappa bort kort behöver du inte misströsta, med PFC appen kan du enkelt byta PIN-kod på ditt kort, du kan enkelt aktivera och frysa borttappade kort och du kan lika enkelt beställa ett nytt kort direkt i PFC appen. Utöver det kan du chatta med supporten, direkt i din app. Att ha supporten lättillgänglig är viktigt och därför kan det inte bli bättre än att ha supporten till PFC kortet direkt i fickan var du än går! Kan det bli smidigare att hantera din privatekonomi? Vi tror inte det efter att ha gjort den här recensionen. Vänta inte längre utan ladda ner appen redan idag och prova själv!