OKQ8 Visa Kreditkort

Tycker du också att bensinpriserna är väldigt höga? Du inte ensam. Men det finns sätt att få ner priset på bensin. Genom att använda sig utav OKQ8 kreditkort får du ner priset med 20 öre per liter på bemannade stationer och med 5 öre på obemannade stationer. Det kan tyckas lite men eftersom kreditkortet inte har någon årsavgift så finns det inte mycket att förlora. OKQ8 kreditkort ger dig även andra fördelar som schyssta bonusar när du hyr bil, släp och biltvätt. Man får även tillgång till en räntefri kredit på hela 45 dagar så om man någon gång ligger efter med räkningarna så är det enkelt att använda sitt OKQ8 kreditkort för att få tillgång till lite pengar.

okq8 visa kredikort

OKQ8 Visa kreditkort

 • Kredit på upp till 100.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Räntefria köp i 30 dagar.
 • 15,57 - 16,91% kreditränta.

Med OKQ8 kreditkort får man tillgång till en mängd bra fördelar. Helt utan någon kostnad då kreditkortet inte har någon årsavgift. Det som kan kosta är ifall man inte betalar tillbaka krediten inom 45 dagar och då tillkommer en ränta på 14.25 % vilket är väldigt lågt för att vara ett kreditkort. Annars tillkommer inga avgifter hos OKQ8 kreditkort. Man kan även tjäna lite pengar på sitt OKQ8 kreditkort genom att utnyttja deras inlåningsränta som ger dig ränta på dina pengar som du sätter in hos dom. Denna ränta varierar lite men brukar ligga kring 0.5 % till 1 % och det är helt fria uttag och inga bindningstider.

Bonusar som ingår när du handlar med ett OKQ8 kreditkort

Först och främst är det ju bonus på bensinen där du får 20 öre på bemannade stationer och 5 öre per liter på obemannade stationer. Sedan om du handlar inne på OKQ8 stationen får man en bonus på 2 % av vad du handlar när du exempelvis hyr släp, tvättar din bil eller köper en kopp kaffe. OKQ8 har även gjort det möjligt att dubbla denna bonus men då krävs det att man handlar för en viss summa varje år hos OKQ8 för att få tillgång till deras dubbla bonus. Just nu får du även en extra bonus på 100 kronor som du kan tanka för om du beställer hem ett OKQ8 kreditkort.

Med ett bensinkort från OKQ8 får man även bonus på alla genomförda inköp utanför OKQ8 men tyvärr inte hos konkurrerande stationer såsom Statoil. Så om man handlar mat på Coop kan man få återbäring. Summan ligger på 0.6 % om du väljer att ta ut bonuspoängen vid köp av produkter hos OKQ8 eller 0.3 % om du väljer att ta ut bonusen i rena pengar. Detta är väldigt smidigt och bra för din privatekonomi då det är ett enkelt och effektivt sätt att få lite återbäring på sina köp oavsett vilken butik man väljer. Förutom konkurrerande mackar förstås. Så är man sugen på att få tillbaka pengar när man handlar kan ett OKQ8 kreditkort vara ett bra alternativ för att spara undan lite pengar varje månad. Detta är något man ska se som en väldigt stor fördel då kreditkortet inte har någon årsavgift blir det väldigt lönsamt att utnyttja deras bonusprogram som är väldigt generöst. Speciellt om man väljer att använda sitt OKQ8 varje gång man handlar då kan det bli en ganska stor summa pengar som man spara genom att bara använda ett kreditkort. Det är alltså väldigt bra att bära med sitt sig OKQ8 kreditkort var man än går eftersom man kan aldrig veta i förväg om man ska köpa något oväntat och då är det bra att bära med sig sitt kort i plånboken hela tiden. Tänk också på att använda sitt OKQ8 vid stora köp, köper man något som kostar 10 000 kronor blir det faktiskt 60 kronor i bonuspoäng som du har att köpa för inne på OKQ8 det kan vara några liter bensin eller en bunke spolarvätska helt gratis.

Skaffa kreditkort hos OKQ8

Sugen på ett kreditkort av OKQ8? Ansökan tar 1 minut!

OKQ8 kredit

Hur mycket kan man låna hos sitt OKQ8 kreditkort. Det går som högst att utnyttja upp till 100 000 kronor hos OKQ8. Men för att få så mycket i kredit måste man ansöka om extra. För när man först har fått hem sitt OKQ8 går det bara att utnyttja upp till 50 000 kronor. Den nominella räntan ligger på 14.25 % och den effektiva räntan ligger på 17.52 % vilket är väldigt lågt för att vara ett kreditkort. Så man ska inte vara rädd för att använda sig lite på krediten om man har ont om pengar. Men det bästa är ju om man kan undvika få någon räntekostnad och det kan man göra eftersom man har alltid 45 dagars räntefri kredit. Så om man någon gång skulle hamna i en akut situation så går det enkelt att använda sitt OKQ8 kreditkort för att få tag i lite pengar. Sen betalar man enkelt tillbaka krediten inom 45 dagar och då tillkommer ingen ränta! Detta kan underlätta väldigt mycket för många privatpersoner som har det tufft med sin privatekonomi. Då den räntefria krediten gör att man kan spara pengar istället för att ta ett dyrt sms lån eller någon annan dyr små kredit. Det tillkommer heller ingen Aviva avgift hos OKQ8 kreditkort som annars brukar ligga på 40 kronor i månaden. Dom har även fått bort andra dolda avgifter så som gör att det blir väldigt billigt med OKQ8 kreditkort.

Ibland kan ens privatekonomi köra ihop sig och då kan det vara bra att använda sig utav en betalningsfri månad som gör att du kan skjuta upp betalningen till nästa månad. Så man kan sova lugnt om natten utan att vara oroligt för att man ska få någon betalningsanmärkning eller dyra påminnelseavgifter. Man kan utnyttja två betalningsfria månader per år men tyvärr inte två efter varandra. Ett tips är att man sätter in en betalningsfri månad innan jul och en innan semestern så man får lite extra pengar att röra sig med under dessa två perioder under året som ofta kräver lite extra pengar.

Har du utnyttjat en kredit på ditt OKQ8 kort så kommer man att faktureras nästkommande månad. Det är då helt upp till dig hur mycket du vill betala av antingen så betalar du av hela beloppet eller så delar du upp det över några månader. Men man måste minst betala 5 % av beloppet som en lägsta summa. Vi rekommenderar att man betalar tillbaka direkt för då tillkommer ju inga räntekostnader vilket är rätt schysst om man är intresserad utav att spara lite pengar.

okq8 visa kredikort

OKQ8 Visa kreditkort

 • Kredit på upp till 100.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Räntefria köp i 30 dagar.
 • 15,57 - 16,91% kreditränta.

Reseförsäkring ingår

Är du sugen på att åka iväg på en resa? I så fall är det bäst att du genomför köpet av resan på ditt OKQ8 kreditkort för då ingår en reseförsäkring till 75 % av resans pris. Detta är väldigt bra om någon skulle hända för då kan man få tillbaka pengar via sitt OKQ8 kreditkort. I reseförsäkringen ingår bland annat avbeställningsskydd, försenat bagage, livförsäkring och mycket mer. Kom ihåg att OKQ8 reseförsäkring gäller i 60 dagar så ska man vara borta längre än så bör man teckna någon annan försäkring. Men för kortare resor funkar OKQ8 reseförsäkring alldeles perfekt. Då den inte kostar någonting att få, bara att man bokar resan via sitt kreditkort. Så du behöver inte krångla med dyra försäkringar nästa gång du ska ut på resa, använda bara ditt kreditkort på ett smart sätt!

Krav för att få ett OKQ8 kreditkort beviljat

okq8 visa bonus omdöme

Vad finns det då för krav för att få ett OKQ8 kreditkort beviljat? Du man måste minst vara 18 år gammal. Man får inte har några betalningsanmärkningar och man får heller inte vara arbetslös. Det finns också ett inkomstkrav för att få ett OKQ8 kreditkort beviljat som ligger på 100 000 kronor om året. Vilket är ganska enkelt att nå upp till Så det är inte speciellt svårt att få ett OKQ8 kreditkort beviljat, bara man har ett vanligt arbete så går det bra. När man ansöker om ett OKQ8 kreditkort från man ganska snabbt svar om man är beviljad eller inte, efter det är det upp till dig om du vill beställa hem ett eller inte. Innan man får hem det på posten tar den några arbetsdagar, lite beroende på vart man bort. Bor du i en storstad som går det snabbare. När du väl har fått hem ditt OKQ8 kreditkort kan det även bara bra att ladda ner deras App som finns både i Appstore och Google Play. På deras App kan man kolla upp hur mycket bonuspoäng man har samlat och se hur mycket pengar man har på kortet. Man kan även öppna och spärra sitt kort, vilket kan vara väldigt användbart om man skulle tappa bort det.

okq8 visa kredikort

OKQ8 Visa kreditkort

 • Kredit på upp till 100.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Räntefria köp i 30 dagar.
 • 15,57 - 16,91% kreditränta.

För vilka passar ett OKQ8 Kreditkort?

Äger du en egen bil eller om du ofta brukar hyra en kommer OKQ8 kreditkort vara till god användning. Då du både för rabatt på drivmedel och även bonuspoäng när du hyr bil och släp och även annan utrustning som finns på OKQ8 mackarna. Gillar du att resa? I så fall kan ett OKQ8 kreditkort komma väl till hands då dom erbjuder en generös reseförsäkring till dig som köper resan med ditt OKQ8 kort. Reseförsäkring som gäller upp till 75 % av beloppet som resan kostar, så om någon skulle hända kan man få tillbaka merparten av summan man köper resan för. Så om du gillar att få tillbaka pengar när du tankar och även genomför köp utanför OKQ8 så bör man fundera på att beställa hem ett OKQ8 kreditkort för att få tillgång till bonusarna världen över.

okq8 visa kredikort

OKQ8 Visa kreditkort

 • Kredit på upp till 100.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Räntefria köp i 30 dagar.
 • 15,57 - 16,91% kreditränta.

Fördelar med OKQ8 kreditkort

Vad finns det för fördelar med ett OKQ8 kort jämfört med alla andra kreditkort där ute. Enligt oss är deras största fördel deras låga ränta som ligger idag på endast 14.25 % och 17.52 % i effektiv ränta. Det är just nu en utav dom lägsta räntorna på marknaden. Så om man vill få tillgång till lite snabba pengar är absolut ett OKQ8 kort ett bra alternativ. Dessutom får du även 45 dagars räntefri kredit vilket gör att du överhuvudtaget inte alls behöver betala någon ränta. Man kan låna upp till 100 000 kronor via sitt OKQ8 kreditkort vilket är ganska standard för ett kreditkort. Men för att kunna utnyttja upp till 100 000 kronor krävs att man gör en till ansökan då man bara kan låna upp till 50 000 kronor efter första ansökan.

OKQ8 har även en kampanj just nu som gör att man får 100 kronor gratis att tanka för om man beställer hem deras kort!

Dom erbjuder även ett generöst poäng program som ger dig 2 % återbäring vid köp hos OKQ8 och mellan 20 till 5 öre rabatt per liter drivmedel när du tankar med ett OKQ8 kort. Man får även 0.6 % bonuspoäng vid köp utanför OKQ8 som man kan ta ut hos OKQ8 i varor eller i cash men då är det bara 0.3 % av beloppet som man köper för om man ska ta ut i rena pengar. Men det gäller hos alla butiker över hela världen, förutom OKQ8 konkurrenter såsom Statoil och Shell. Det går även att dubbla denna bonus om man har använt kortet tillräckligt mycket för att nå upp till en viss gräns.

Man får även tillgång till en generös reseförsäkring som hjälper dig när du är på resande fot och om någon skulle hända. Denna försäkring skyddar dig upp till 75 % av kostnaden så det kan komma till god användning.

Man har även tillgång till ett sparkonto som ger dig pengar utav att du behöver göra något. Det enda som krävs att att man har lite pengar på kontot för att räntan ska fungera. Just nu ligger insättningsräntan på 0.75 % och det är helt fria uttag och man har också tillgång till den statliga insättningsgarantin som skyddar dig om någon skulle hända banken, alltså OKQ8 bank. Insättningsräntan varierar mellan varje kvartal så man får hålla sig uppdaterad ifall man tycker det är värt att behålla sina pengar på sparkontot eller inte. Insättningsgarantin gäller upp till 950 000 kronor så man behöver inte oroa sig, och betalas ut inom 7 dagar om något mot förmodan skulle hända.