Marginalen Gold kreditkort

Tycker du också det är tråkigt att behöva betala fullpris när du shoppar och handlar? Man önskar att det skulle vara rea året om men så ser tyvärr inte verkligheten ut. Men med hjälp av Marginalen gold kreditkort får du tillgång till ett generöst återbäringsprogram som är kopplat ihop med över 200 e-butiker inom Sverige. Så när man shoppar på dessa utvalda webbutiker online med ett Marginalen Gold kort får man alltså återbäring, man får alltså pengar tillbaka när man handlar. Hos dessa utvalda butiker. Återbäringen är ända upp till 25 % av beloppet vilket kan göra att man kan spara ganska stora summor på att använda ett Marginalen Gold kort.

Marginalen Gold kredikort

Marginalen Gold kreditkort

 • Kredit på upp till 100.000 kronor.
 • 129 kr årsavgift.
 • Gott om försäkringar.
 • Handla smart - med Handla Smart.

Ett gäng olika försäkringar ingår även när man genomför ett köp med Marginalen Gold kortet. Försäkringar som ett års garanti, prisgaranti, allriskförsäkring, betalskydd och en leveransförsäkring som hjälper dig ifall ditt paket tar skada under frakten. Det finns också reseförsäkringar att få tillgång till om man bokar resan via sitt Marginalen Gold kreditkort dessa reseförsäkringar är avbeställningsskydd, skydd mot bagageförsening, försening mot själva flyget, nyckelservice, självriskskydd sant även skydd ifall du skulle bli rånad utav dina kontanter. Det ingår alltså väldigt många försäkringar när man använder sig utav sitt Marginalen Gold kort. Mer än många andra kreditkort. Men man ska också komma ihåg att detta kreditkort kostar 195 kronor om året så det är inget gratis kort. Men eftersom det är en liten avgift så tillkommer givetvis bättre villkor än vad dom andra kort ger.

Kreditutrymme med Marginalen Gold

Marginalen Gold ger dig möjlighet att utnyttja en kredit på upp till 100 000 kronor och den effektiva räntan ligger på 16.70 % om man behöver låna lite pengar. Men det är inte alltid som man behöver betala någon räntekostnad då Marginalen Gold erbjuder en räntefri kredit på upp till 50 dagar vilket innebär om man betalar tillbaka krediten inom dessa 50 dagar behöver man alltså inte betala någon räntekostnad. Detta är väldigt bra att utnyttja om man ligger efter med någon räkning eller om det dyker upp någon oväntad kostnad som gör att man behöver ta en större kostnad som man inte hade räknat med. Då kan det vara användbart att utnyttja lite på krediten för att sedan månaden efter betala tillbaka den utan någon räntekostnad.

Du som kund har även tillgång till två betalningsfria månader per år. Men dessa två betalningsfria månader får inte ligga efter varandra. Aktiverar man betalningsfri månad behöver man inte betala en krona denna månad utan det skjuts upp till nästa månad istället. Detta kan vara användbart ifall man behöver använda sina pengar på annat. Då är det enkelt att aktivera en betalningsfri månad.

marginalen gold bonus

Avbetalning på stora köp. Man kan om man vill delbetala ett inköp för att underlätta för din privatekonomi. Mellan 4 000 kronor till 30 000 kronor är det möjligt att dela upp betalningen. På 6-36 månader beroende på hur länge du vill dela upp betalningen. Denna delbetalning är räntefri men det tillkommer en kostnad varje månad på kring 55-95 kronor beroende på hur stort belopp du har valt att delbetala. Detta är väldigt bra för dig som planerar eller tänker köpa någon som är ganska dyrt, och genom att göra en delbetalning blir det mycket lättare att betala och man slipper ligga ute med så mycket pengar. Varor som det är väldigt vanligt att göra en delbetalning på är, ny mobil, kyl och frys, gräsklippare, renovering och även ibland begagnade bilar. Så istället för att behöva ta dyra smålån kan man nu göra upp en enkel delbetalning på ett Marginalen Gold kreditkort helt utan ränta. Detta är verkligen ett bra sätt att få tag i en delbetalning utan någon större kostnad.

Marginalen Gold kredikort

Marginalen Gold kreditkort

 • Kredit på upp till 100.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Gott om försäkringar.
 • Handla smart - med Handla Smart.

Marginalen Gold återbäringsprogram

Det mest unika med Marginalen gold kreditkort är deras återbäringsprogram. Just nu samarbetar dom med över 200 olika webbutiker runt om i Sverige, genom att ansluta sig via marginalen banks hemsida får man rabatt på alla dessa butiker. Hur stor är rabatten då? Jo det varierar hur hög rabatt det är på butikerna med ända upp till 25 % kan det faktiskt vara. Exempelvis så får du 7 % rabatt på Ellos och 4 % rabatt på Stor och liten. Då dom samarbetar med 200 olika webbutiker så man kommer säkerligen hitta några webbutiker som man brukar handla på.

Med ett riktigt bra återbäringsprogram och även tillgång till ett bra försäkringsskydd mot försenad paket och även mot skadade paket är Marginalen gold ett riktigt bra kreditkort för dig som gillar att shoppa online. Man kan faktiskt spara in rätt stora pengar genom att använda Marginalen Gold kortet.

Det ingår även ett välkomstbonus för dig som har beställt hem ett Marginalen Gold kort. Som går ut på att om man genomför 5 stycken köp med sitt Marginalen Gold kort får man 200 kronor från Marginalen bank.

Skaffa kreditkort hos Marginalen Gold

Sugen på ett kreditkort hos Marginalen Gold? Ansökan tar 1 minut!

Krav för att få ett Marginalen gold kort

Man måste vara minst 20 år gammal, en inkomst på minst 10 000 kronor per månad. Man får heller inte vara arbetslös. Anställningar som accepteras är heltid, deltid, pensionär, egenföretagare. Man får inte ha några betalningsanmärkningar. Dessa är kraven för att få ett Marginalen gold kort beviljat. Uppfyller du dessa krav är det bara att klicka hem ett kort redan idag.

Marginalen Gold kredikort

Marginalen Gold kreditkort

 • Kredit på upp till 100.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Gott om försäkringar.
 • Handla smart - med Handla Smart.

Försäkringar som ingår

Betalningsskydd. Om man vill så går det att lägga till ett betalningsskydd som hjälper dig om du skulle bli arbetslös eller bli sjukskriven från arbete. Genom att då teckna ett betalningsskydd i förväg kan man känna sig trygg. Ersättningen ligger på 7 % av skuldens kvarvarande belopp varje månad. Priset för att teckna betalningsskydd ligger på 0.8 % av kort skulden varje månad. Denna försäkring är den enda som kostar något, dom andra är helt gratis och ingår om man genomfört köpet via Marginalen Gold kortet.

Ett års garanti. Man får tillgång till ett års garanti på hushållsmaskiner och hemelektronik. Detta gäller för varor över 1 000 kronor. Men vad händer om man även har fått 1 års garanti från återförsäljaren? Jo då blir det faktiskt 2 års garanti, men max upp till 3 års garanti. Detta kan komma väl till hands när man köper en ny TV eller dator som ofta kan kosta stora summor. Då vet man att man i alla fall har 1 års garanti om någon skulle hända din produkt.

Prisgaranti. Har du någon gång varit nöjd över att du har köpt en vara från en butik för att sedan någon vecka efteråt upptäcka att samma vara kostade mycket mindre hos en annan butik. I så fall finns det försäkring emot det, och det ingår om du genomför köpet med ett Marginalen Gold kort. Som minst måste varan kosta minst 1 000 kronor och mellanskillnaden som Marginalen betalar ut är högst 2 000 kronor.

Leveransförsäkring vid köp på webben. Skulle ditt paket bli försenat eller om varan som du har beställt har tagit skada kan man be om ersättning ända upp till 20 000 kronor. För att man ska kunna ansöka om ersättning krävs det att man har genomfört köpet med Marginalen Gold kreditkortet.

Allriskförsäkring. Sist ut av Marginalen Golds försäkringar har vi deras allriskförsäkring som omfattar hushållsmaskiner och hemelektronik. Köper du en vara för minst 1 000 kronor ingår automatiskt en allriskförsäkring i 3 år för hushållsmaskiner och hemelektronik. Övriga produkter ingår en allriskförsäkring i 90 dagar. Denna allriskförsäkring skyddar dig mot stöld, brand och olyckor.

Marginalen Gold kredikort

Marginalen Gold kreditkort

 • Kredit på upp till 100.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Gott om försäkringar.
 • Handla smart - med Handla Smart.

Reseförsäkringar som ingår med Gold-kortet

Det ingår även ett flertalet olika reseförsäkringar när man bokar sin semesterresa med ett Marginalen gold kort. Om man måste använda kortet till minst 75 % av resans kostnad för att reseförsäkringarna ska vara giltiga. Men dessa försäkringar skyddar inte enbart när man är på resande fot utan också under.

Feltankning. Försäkring Skyddar dig ifall du skulle tanka ditt hyrfordon med fel bränsle.

Avbeställningsskydd för evenemang och upplevelser. Har du bokat biljetter till exempelvis en festival eller en konser så kan du få tillbaka pengar om du inte kan närvara på evenemanget.

Avbeställningsskydd för resa. Detta skyddar dig ifall du har bokat en resa och om du vill avbeställa den och så får du pengar tillbaka.

Bagageförsening. Denna försäkring skyddar dig om ditt bagage skulle bli försenat, man få då ersättning beroende på hur lång tid bagaget blir försenat.

Förseningsförsäkring. Denna försäkring hjälper dig att få ersättning om ditt färdmedel blir försenat eller avviker från original tiden. Ersättningen som man får varier hur många timmar färdmedlet är försenat.

Försäkring mot rån av kontanter. Skulle du bli rånad, isåfall kommer du att få ersättning för vad du blev av med. Men detta gäller endast för kontanter.


Räknar man med alla försäkringar som ingår hos Marginalen gold kreditkort är det runt 15-20 stycken som skyddar dig, mot alla möjliga saker. Men det är inte så konstigt att det ingår så många försäkringar hos Marginalen gold jämfört med andra kreditkort då Marginalen gold kostar 195 kronor per år. Många andra kreditkort idag är ofta utan kostnad. Men för dessa 195 kronor per år ingår faktiskt en hel del förmåner som är väl värt priset.

Marginalen Stop Service

Äger man ett Marginalen gold kreditkort kan man lägga till Stop Service som går ut på att skydda dig ännu mer. När man tecknar Stop Service så registrerar man värdehandlingar som ID-kort, kontokort och pass även andra värdehandlingar går att registrera. Om någon utav dina värdehandlingar skulle bli stulna kan man med Stop Service enkelt spärra sina värdehandlingar så att dom inte är brukbara. Detta funkar även med Pass och ID-handlingar. Man kan även få tillgång till nödpengar och nöd biljetter om man har Stop Service aktiverat på sitt Marginalen gold kreditkort. Stop Service kostar 369 kronor per år och är helt valfritt om man vill lägga till på sitt kreditkort.

Marginalen Gold kredikort

Marginalen Gold kreditkort

 • Kredit på upp till 100.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Gott om försäkringar.
 • Handla smart - med Handla Smart.

Fördelar med Marginalen gold kreditkort

Låg ränta. Vill man låna så är det väldigt låg ränta. Endast 16.90 % i effektiv ränta per år och betalar man tillbaka krediten inom 50 dagar så tillkommer ingen ränta alls!

15-20 olika försäkringar. Med ett Marginalen gold kreditkort får man tillgång till en mängd olika försäkringar. Allt från garantier till alla möjliga reseförsäkringar. Så vad man än ska köpa är det alltid smart att genomföra köpet med ett Marginalen gold kort för att få tillgång till alla dessa försäkringar.

Tillgång till en räntefri avbetalning. Köper man en vara mellan 4 000 kronor till 30 000 kronor kan man välja att sätta upp betalningen som en räntefri avbetalning via sitt Marginalen gold kort. Man får då välja mellan 6 till 36 månaders avbetalning.

Betalningsfria månader. Har man en kredit hos Marginalen bank kan man välja att sätta in en betalningsfri månad vilket gör att man slipper betala någon denna månad. Detta kan vara väldigt användbart om man skulle ha ont om pengar någon månad. Man har tillgång till två stycken betalningsfria månader per år.

Generöst återbäringsprogram. Handlar man på någon utav dom 200 utvalda webbutikerna får man generöst med rabatt. Från 3 % ända upp till 25 % detta kan göra stor skillnad i din privatekonomi och man kan enkelt spara undan några hundralappar i månaden med hjälp utav Marginalen gold kreditkort.

Marginalen Gold kredikort

Marginalen Gold kreditkort

 • Kredit på upp till 100.000 kronor.
 • 0 kr årsavgift.
 • Gott om försäkringar.
 • Handla smart - med Handla Smart.

Sammanfattning

Marginalen Gold passar väldigt bra till dig som gillar att handla på webben och för dig som tycker om att resa med riktigt bra försäkringar. Förutom reseförsäkringar finns det även ett flertal andra användbara försäkringar som ingår när man handlar med ett Marginalen gold kort. Men en riktigt låg ränta på kredit ger Marginalen dig bra med handlingsutrymme om man skulle behöva lite extra pengar till en rimlig kostnad. Det har aldrig varit så billigt att låna pengar från ett kreditkort som det är nu, så man får passa på. Vi kan alltså kortfattat säga Marginalen gold är ett bra kreditkort för alla. Kortet har inga brister, man får verkligen valuta för vad man betalar för!