Easyliving kreditkort

Med ett Easyliving-kort från Collector Bank förenklar du din vardag. Mastercard Easyliving som kortet heter vill att du som innehavare av detta kort ska få en enkel och bekymmersfri tillvaro. Det ska inte vara några problem helt enkelt, inga fnurror på tråden så att säga, med Mastercard Easyliving blir det enkelt att leva och din privatekonomi blir enklare att hantera! Dessutom ingår det flera olika försäkringar och garantier som underlättar i vardagen – allt detta utan självrisk!

easyliving kreditkort

Easyliving

 • 0% valutapåslag utomlands.
 • Upp till 56 dagar räntefri kredit.
 • Upp till 100 000 kr i kredit.
 • Allriskförsäkring ingår.

Gillar du till exempel att resa, då är det väldigt smidigt med ett kort som du kan nyttja utomlands. Men det är lite tråkigt med vissa kort som tar ut valutapåslag när du drar kortet utomlands, det skriker inte direkt Easyliving om det, därför har Mastercard Easyliving kort från Collector Bank tagit bort denna tråkiga valutaavgift vilket innebär att du som kortinnehavare inte behöver betala någon avgift för att växla när du är utomlands! Du kan helt enkelt betala med ditt Mastercard Easyliving kort och inte behöva bry dig om extraavgifter hit och dit, du betalar det du betalar beroende på växlingskurs och sen är det bra med det. Easyliving!

Det är enkelt att betala med Mastercard Easyliving från Collector Bank, du behöver bara blippa kortet så hamnar köpet på din faktura och du kan enkelt i en app hålla koll på dina köp så du vet vad du har köpt och kan ha kontroll på din ekonomi. Du kan höja krediten i appen, se din PIN-kod, spärra kortet och ansöka om andra privattjänster. Utöver det kan du även få en överblick över dina sparkonton, privatlån och saldot på ditt Easyliving kreditkort. Precis så enkelt som alla kreditkort ska vara att använda!

Ett köp med blipp kan göras på max upp till 200 kronor, och skulle flera köp registreras på kort tid, kommer du bli ombedd att uppge din kod, för att säkerställa att det faktiskt är du som genomför köpen, allt för att du ska känna dig trygg med ditt Mastercard Easyliving. Skulle du således tappa bort ditt kort kan du vara trygg med att det inte kommer gå att göra många småköp med ditt kort, dessutom kan du enkelt spärra kortet i appen för att förhindra att det nyttjas på ett felaktigt sätt. Det ska som sagt vara enkelt att leva och med Easyliving, blir det enklare!

Är du redo att leva ett enklare liv, slippa valutapåslag och behöva växla pengar för att ha kontanter när du är utomlands? Ansök om Mastercard Easyliving från Collector Bank idag! Du får första årsavgiften kostnadsfritt om du ansöker redan idag!

Skaffa Easyliving

Sugen på ett kreditkort med Easyliving? Ansökan tar 1 minut!

Försäkringar med Easyliving från Collector Bank

En person som undviker krångliga moment i livet ser såklart till att ha bra försäkringar som täcker oförutsedda händelser, oavsett vilka typer av händelser det kan vara. Extra bra blir det om dessa försäkringar inte kräver någon självrisk. Med Mastercard Easyliving kort från Collector Bank är du försäkrad och skyddad på många olika sätt och det bästa är att det inte finns någon självrisk för dessa försäkringar. Detta medför att du som innehavare av Mastercard Easyliving aldrig behöver tänka på någonting när du är utomlands, oavsett om det gäller en resa, ett evenemang eller ett fordon som du hyrt för resan. Varken extraavgifter eller försäkringar, med Easyliving ingår allting.

Det ingår nämligen i Mastercard Easyliving ett kompletterande reseskydd när du betalar dina resor, evenemang med mera med ditt Easyliving kort. Som komplement till din hemförsäkring ingår det således en reseförsäkring som bland annat innefattar avbeställningsskydd om du skulle bli akut sjuk som gör att du inte kan åka på din resa, eller om du råkar ut för en olycka som gör att du inte kan åka på resan du planerat så länge.

När du är utomlands och vill åka på en dagstur med en hyrbil eller moped och du betalar med ditt Easyliving kort är du skyddad även då av försäkringen om fordonet blir skadat eller stulet, då det ingår en reducering av självrisken på upp till 15 000 kronor. Betalar du hela kostnaden för fordonet med ditt Easyliving kort på resmålet eller i förväg med upp till 50% av kostnaden, ingår en självriskeliminering på upp till 15 000 kronor. Detta innebär att betald självrisk eller reparationskostnad om den är lägre än självrisken, försäkringen ska då tecknas i samband med att du hyr fordonet. Försäkringen gäller över hela världen när du är iväg på resor med ditt Easyliving kort. Det blir helt enkelt så mycket enklare med ett Mastercard Easyliving från Collector Bank!

easyliving ränta

Utöver detta ingår det även en allriskförsäkring och evenemangsförsäkring. Detta innebär helt enkelt att om du har köpt en vara med ditt Easyliving kort får du förlängd garanti för din hemelektronik som du köpt och betalt med ditt Easyliving kort och dessutom får du leveransförsäkring när du beställer via e-handel. Så om du köper massor av julklappar på till exempel Black Friday och du betalar med ditt Easyliving kort från Collector Bank får du förlängd garanti på prylarna i ytterligare ett år för hemelektronik och vitvaror och dessutom en leveransförsäkring, hur bra som helst. Oavsett om du behövt köpa ny kyl och frys, TV eller kanske tvättmaskin, så får du förlängd garanti. Du får därmed en extra garanti och som skyddar dig vid oförutsedda händelser. Leveransförsäkringen ersätter dig om din köpta vara blivit skadad, om det saknas en vara eller om den helt enkelt bara uteblivit från leverans. Som om inte det vore nog, är det ingen självrisk på försäkringen. Som sagt, med Easyliving blir ditt liv enklare!

Allriskförsäkringen gäller plötsliga och oförutsedda skador på hushållsmaskiner och elektronik som du har i hemmet, förutsatt att det är sådana produkter som permanent placerats i din ordinarie bostad eller i ett fritidshus i hemlandet. Har du tänkt inreda fritidshuset med modern och ny köksutrustning, hemelektronik och vitvaror, se till att köpa varorna med ditt Easyliving kort så får du alla dessa försäkringar på köpet! Går du i planer att renovera hemmet och uppdatera med ny hemelektronik, bygga en hembio eller kanske renovera köket? Se då till att ansöka om ett Easyliving kort från Collector Bank först, så du kan få extra garanti och försäkringar utan extra kostnad!

easyliving kreditkort

Easyliving

 • 0% valutapåslag utomlands.
 • Upp till 56 dagar räntefri kredit.
 • Upp till 100 000 kr i kredit.
 • Allriskförsäkring ingår.

Utöver hemförsäkringen får du alltså ett till skydd utan självrisk som du kan nyttja när du betalar med ditt Mastercard Easyliving från Collector Bank. Med fördelen att du slipper självrisken som hemförsäkringen ofta kräver, vilket gör det förmånligt för dig att använda ett Easyliving kort.

Med evenemangsförsäkringen kan du avbeställa evenemanget om du skulle bli sjuk, när du har betalat för det med ditt Easyliving kort. Kanske har du sett fram emot en konsert väldigt länge som du betalat med ditt Easyliving kort, det var en artist som du verkligen tycker om så du slog till på VIP-biljetten som kostade flera tusentals kronor. Men nu är du sjuk och kan inte gå, då brinner allting inne – men inte om du har betalat med Easyliving kort från Collector Bank! Då kan du, enkelt, avbeställa evenemanget utan att betala självrisk. Det spelar ingen roll om det gäller en föreställning av något slag, ett sportevenemang eller en konsert. Med Easyliving blir livet så mycket enklare och du har rätt att avbeställa evenemanget.

Är du redo att leva ett enklare liv, få ta del av försäkringar och enklare vardag, ansök om ett Mastercard Easyliving från Collector Bank idag och lev ett enklare liv – Easyliving! Ansöker du redan idag får du dessutom första årsavgiften kostnadsfritt!

easyliving kreditkort

Easyliving

 • 0% valutapåslag utomlands.
 • Upp till 56 dagar räntefri kredit.
 • Upp till 100 000 kr i kredit.
 • Allriskförsäkring ingår.

Bonusar och rabatter

Du kan även koppla ditt Mastercard Easyliving till Meniga Rewards, vilket är en app som ger dig cashback, erbjudanden och andra belöningar och förmåner på de köp du gör med ditt Easyliving Kort. Appen är kostnadsfri och belönar dig utifrån vilka köp du gör, vilket innebär att du får anpassade erbjudanden efter dig och dina intressen, utöver erbjudanden kan du få pengar tillbaka på de köp du gör med kortet.

Som om du inte hade anledningar nog att ansöka om ett Mastercard Easyliving kort från Collector Bank, har du nu fått ännu ett. Ansök redan idag och ta del av kampanjen vilket ger dig första årsavgiften kostnadsfritt!

Vilken ränta får du med Easyliving?

Med Mastercard Easyliving får du en årsränta på 13.95% om du inte betalar dina fakturor direkt. Alltså efter att de 45 räntefria dagarna har nyttjats börjar räntan ticka. För att du ska ha så bra koll som möjligt på din ekonomi rekommenderar vi att du alltid betalar fakturorna löpande för att undvika räntan. Men skulle du inte kunna betala direkt kan du ändå ha koll i appen för att se hur mycket du har kvar att betala nästa månad och för att ha koll på räntan. Det är även en årsavgift på 195 kronor för Mastercard Easyliving från Collector Bank.

Men för att göra ditt liv enklare och ge dig möjligheten att ta del av alla försäkringar och förmåner kan du ansöka om ett Mastercard Easyliving från Collector Bank idag och få första årsavgiften kostnadsfritt! Ansök om ett Easyliving idag och påbörja en enklare hantering av din privatekonomi!