Ecster-kortet

Varför kreditkortet för Ecster? Vi recenserar!

Har du fortfarande inget kreditkort så har du anledning att läsa extra noga nu, för med ett Ecster-kort får du ett kreditkort som har många olika poänger. Det mest uppenbara med Ecster-kortet är att du får bonus på allt du handlar, inte bara i Sverige dessutom utan över hela världen kan du samla bonus med detta kreditkort. Faktumet att du kan samla bonus över hela världen med Ecster-kortet leder oss in på nästa fina poäng med detta kreditkort: reseförsäkringar! Du får en kompletterande reseförsäkring som ingår i kreditkortet när du köper dina resor med det.

Ecster kortet

Ecster

 • Räntefritt i upp till 60 dagar
 • 0 kronor i årsavgift
 • Kompletterande reseförsäkring ingår
 • Bonus / poäng på varje köp

Låter det intressant? Läs vidare så berättar vi mer samt hur du kan ansöka om ett Ecster-kort, kanske är det just kreditkortet för dig!

Skaffa Ecster-kortet

Sugen på ett kort från Ecster? Ansökan tar 1 minut!

Bonusprogrammet hos Ecster

Många kreditkort erbjuder olika bonusar som du säkert har förstått nu, men alla gör faktiskt inte det, varför vi rekommenderar att man faktiskt kollar så att det kreditkortet man har erbjuder bonusprogram, cashback eller på något sätt ger dig något tillbaka för allt du köper via kreditkortet, vilket är en av de stora fördelarna med att betala med kreditkort. Om du inte får bonusar, kan du likaväl handla direkt via ditt bankkort eller med vanlig faktura. Men har ditt kreditkort ett omfattande bonusprogram så öppnar sig en helt ny värld!

Med Ecster-kortet får du en omfattande bonusshop där du kan lösa in dina poäng mot allt möjligt oavsett vad du har för intresse finns det något för dig. Det finns allt ifrån presentkort på elektronikkedjor, biografer, gåvor till olika välgörenhetsorganisationer, caféer och mycket annat. Det finns också specifika premier att välja på, så som köksutrustning, träningsredskap, smycken, spapaket och mycket annat.

Oavsett vad du har för intresse så finns det stor anledning att ha ett Ecster-kort för att få tillbaka på allt du handlar. Alla inköp du gör kan du göra via ditt kreditkort och på så vis få poäng och bonusar som du kan nyttja för att sätta guldkant på tillvaron och det som är det fina är att det är inköp du ändå skulle ha gjort, handla mat, köpa kläder till barnen eller dig själv, köpa lunch, köpa ny diskmaskin, tvättmaskin eller nya möbler, vad det än kan vara som du ska köpa, betala med ditt Ecster-kort så får du bonus och får mer för pengarna helt enkelt!

Låter det som något för dig? Klart det gör, vänta inte längre utan ansök redan idag!

Ecster kortet

Ecster

 • Räntefritt i upp till 60 dagar
 • 0 kronor i årsavgift
 • Kompletterande reseförsäkring ingår
 • Bonus / poäng på varje köp

Reseförsäkring ingår i Ecster-kortet

Med Ecster-kortet ingår det en kompletterande reseförsäkring utan extra kostnad om du betalar minst halva kostnaden för ditt boende och din resa med ditt Ecster-kort. Reseförsäkringen gäller även för registrerad partner, sambo och make/maka och barn som inte fyllt 23 år. Det som är extra bra med denna reseförsäkring är att den gäller även när barnen som är under 23 år reser på egen hand, så ni behöver inte vara med när er dotter eller son reser, för att de ska omfattas av reseförsäkringen.

ecster recension

Med reseförsäkringen kan du bland annat få ersättning för om ditt bagage skulle bli försenat eller om den efterlängtade resan måste ställas in av någon olycklig anledning så som allvarlig sjukdom eller ett olycksfall som är av allvarlig art, då är det inga problem eftersom det ingår ett avbeställningsskydd. Det innebär en utökad trygghet att veta att om man måste avboka kan man göra det utan att hela kostnaden för resan går förlorad. När man är ute och reser kan det ibland ske olyckor eller andra händelser som leder till skador eller sjukdom på resan. Om det skulle ske, omfatta reseförsäkringen även läke- och resekostnader som du får till följd av en olycka eller sjukdom under resan. I vissa fall kan du även få ersättning invaliditetsersättning och, om det absolut värsta skulle inträffa, dödsfallsersättning, så länge allt är betalt med dit Ecster-kort.

Utöver det omfattar reseförsäkringen förseningen av allmänt transportmedel vilket innefattar till exempel flyg eller annat transportmedel, som nämnts bagageförsening, det ingår även självriskskydd för hem eller privat personbil och dessutom utländsk hyrbil. Är ni således på en resa och behöver hyra en bil för att ni tänkt köra omkring bland vingårdar i Italien ingår en reseförsäkring för självrisken på hyrbilsförsäkringen, eller om ni tänkt åka till USA för att göra en roadtrip från kust till kust. Oavsett vilken resa ni vill göra där hyrbil behövs hjälper Ecster-kortet er med sin omfattande reseförsäkring!

Om flyget blir försenat mer än 3 timmar kan ni via reseförsäkringen ha rätt till ersättning på 250 euro upp till 600 euro beroende på hur lång flygningen är samt vart ni ska resa.

Ecster kortet

Ecster

 • Räntefritt i upp till 60 dagar
 • 0 kronor i årsavgift
 • Kompletterande reseförsäkring ingår
 • Bonus / poäng på varje köp

Delbetalningar med Ecster-kortet

ecster

Med Ecster-kortet har du möjlighet att delbetala dina köp, detta fungerar hos alla butiker som Ecster samarbetar med, vilket ökar flexibiliteten på ditt kreditkort. Det är ju inte ovanligt att vissa månader tyngs av extra utgifter, framförallt kring jul och vid sommarsemestern, då finns det en trygghet i att veta att du kan delbetala dina köp som du gjort med Ecster-kortet för att dela upp betalningarna till ett antal månader som du själv väljer. Detta ger dig en fast månadskostnad vid varje delbetalning och du kan även logga in i appen för att se hela din betalningsplan vilket ger dig en tydlig överblick över de köp du gjort med ditt Ecster-kort och vad som ska betalas när.

Relativt ofta finns det också, tack vare kampanjerbjudanden, möjlighet att dela upp köpen till 0% ränta, vilket gör detta till ett otroligt bra alternativ. Det tillkommer en uppläggningsavgift om 295kr samt en månadskostnad på 29kr vid delbetalning, vilket kan tyckas vara mycket, men om du kan dela upp ett köp på 10-15 000kr på ett år eller mer blir kostnaden rätt liten med tanke på hur mindre påfrestande det blir för din ekonomi i det långa loppet när du delar upp betalningen på ditt kreditkort. Vi rekommenderar att denna möjlighet nyttjas med försiktighet dock, då det alltid är bäst att betala fakturorna direkt när man har ett kreditkort.

Låter Ecster-kortet som ett kreditkort för dig tycker vi att du ska ansöka på en gång och uppleva fördelarna med ett kreditkort som ger dig bonus, reseförsäkring och möjlighet till en större flexibilitet i din ekonomi!